Zásielkovňa do ČR

denjelka
25. sep 2021

Ahoj, viete mi poradiť ohľadne ceny balika do ČR cez zasielkovnu? V apke mi to ukazuje 3.30€ , ale zda sa sa mi to nejako málo, tak aby som neostala prekvapená nakonci 😂 ešte som neposielala takto balík tak ak máte skúsenosť niekto 🙏 ďakujem

ladybug138
25. sep 2021

@denjelka ja posielam pravidelne takto a cena je 3.30 🙂 ak davas aj dobierku, tak sa suma navysuje o euro, takze 4.30, bez obav mozes poslat 🙂

denjelka
autor
25. sep 2021

@ladybug138 ďakujem ti veľmi pekne. Lebo najskôr som pozerala slovenskú poštu tak oproti tomu mi zasielkovna prišla podozrivo lacnejšia 😂 ešte raz ďakujem 🙂

alexandra2468
25. sep 2021

@denjelka aj ja posielam kamoske veci cez zasielkovnu zo SK do CR, 3.3e 🙂

janiela6
25. sep 2021

Zásielkovňa je najlacnejšia, najrýchlejšia a najspoľahlivejšia. Aspoň pre mňa.

bloger
25. sep 2021

@janiela6 žiaľ nie všade niekde je tá zásielkovňa pomaly ako pošta asi každý eshop to má inak

janiela6
25. sep 2021

@bloger Ak posielam súkromne cez Zásielkovňu do ČR, tak sa už stalo, že aj na druhý deň už bol balíček na mieste. Aj zajtra odosielam jeden do ČR, síce je nedeľa, ale v pondelok ho kuriér vezme a predpokladám, že v utorok je na mieste.

janiela6
25. sep 2021

@denjelka Práveže už nič neposielam cez poštu, je príšerne drahá, u nás sú dlhé rady na pošte pri okienkach, no katastrofa. Iba raz som skúšala posielať do ČR cez poštu a dokonca mi poistený balík ani nevedeli odoslať.

bloger
25. sep 2021

@janiela6 ale ja som myslel cenou za tú službu chápem, že do čiech je to drahšie ale napríklad na Slovensku ma vie prekvapiť ak je zásielkovňa drahá