Dobry den, ako postupovat ak si nestiham vybrat zasielku dorucenu slovak parcel services z balikoboxu? Dnes som s kurierom volala, poziadala som ho nech mi zasielku doruci v pondelok al.utorok pretoze som odcestovana a ze potom buduci tyzden, aj ked nebudem doma, vecer si zasielku vyberiem z balikoboxu, prrtoze v balikoboxe moze byt len dva dni. Kurier suhlasil a za nejaku hodinu dva som obdrzala sms, ze zasielku mam v balikoboxe, takze si ju nestiham vyzdvihnut. Je to medzinarodna zasielka, tak neviem, kde mam pisat, alebo ci oslovia oni mna po dvoch dnoch, ze som si ju nevyzdvihla? Dakujem
@ikonica nie
A zavolat do balikoboxu (nie kurierovi) co sa da robit?
@ikonica ano skusim to vyriesit asi takto
Ale ja mam zasielku v slovak parcel services, to nie je slovenska posta
No pisala si balikobox 🤷 tak sorry...
@ikonica myslela som box na baliky nie firmu
sps ma balikovo
riesila by som to priamo s SPS, telefonicky /emailom , ak je to zahranicne, tak asi odosielatel to neporiesi. Mali to zobrat na depo a tam podrzat, zvacsa vtedy mi to vedia dlhsie podrzat. V boxoch nie je miesto na to , aby tam xy dni stali zasielky.
@simca06022011 a hlavne som o to kuriera poprosila a on suhlasil...hrozne...
Cez sps sledovanie zasielky sa neda nastavit, kam ma zasielka ist?
A uplne najlahsie riesenie, nemas nikoho, kto by dnes ci zajtra isiel pre ten balik a nechal si ho u seba kym sa vratis?
SPS dáva balíky do alzaboxov. Keď balík výberu, tak v pondelok zavolaj do sps a požiadaj o opätovné doručenie.
Mne už tak dorucovali. Kuriér to dal to boxu, ja som to nestihla, balík sa vrátil na depo a odtiaľ mi ho znovu dorucovali
@vanilkovazmrzka nemam nikoho, skusim pozriet ci sa neda presmerovat
@janai1 oki, dakujem. Zavolam tam teda v pondelok.
Tak ono často sú nechapavy. Treba jednoducho im... iba doručte v utorok. A v utorok ked bude doručovať, dajte na odberné miesto. Myslím ze ich sekyruju za nedorucene zásielky.
Neporadim a odlozenim prevzatia. Nemoze ti ju niekto iny vyzdvihnut?