Zásielka z BalikoBoxu

10. máj 2024

Dobry den, ako postupovat ak si nestiham vybrat zasielku dorucenu slovak parcel services z balikoboxu? Dnes som s kurierom volala, poziadala som ho nech mi zasielku doruci v pondelok al.utorok pretoze som odcestovana a ze potom buduci tyzden, aj ked nebudem doma, vecer si zasielku vyberiem z balikoboxu, prrtoze v balikoboxe moze byt len dva dni. Kurier suhlasil a za nejaku hodinu dva som obdrzala sms, ze zasielku mam v balikoboxe, takze si ju nestiham vyzdvihnut. Je to medzinarodna zasielka, tak neviem, kde mam pisat, alebo ci oslovia oni mna po dvoch dnoch, ze som si ju nevyzdvihla? Dakujem

ikonica
10. máj 2024

Neporadim a odlozenim prevzatia. Nemoze ti ju niekto iny vyzdvihnut?

autor
10. máj 2024

@ikonica nie

ikonica
10. máj 2024

A zavolat do balikoboxu (nie kurierovi) co sa da robit?

ikonica
10. máj 2024
autor
10. máj 2024

@ikonica ano skusim to vyriesit asi takto

autor
10. máj 2024

Ale ja mam zasielku v slovak parcel services, to nie je slovenska posta

ikonica
10. máj 2024

No pisala si balikobox 🤷 tak sorry...

autor
10. máj 2024

@ikonica myslela som box na baliky nie firmu

simca06022011
10. máj 2024

sps ma balikovo
riesila by som to priamo s SPS, telefonicky /emailom , ak je to zahranicne, tak asi odosielatel to neporiesi. Mali to zobrat na depo a tam podrzat, zvacsa vtedy mi to vedia dlhsie podrzat. V boxoch nie je miesto na to , aby tam xy dni stali zasielky.

autor
10. máj 2024

@simca06022011 a hlavne som o to kuriera poprosila a on suhlasil...hrozne...

vanilkovazmrzka
10. máj 2024

Cez sps sledovanie zasielky sa neda nastavit, kam ma zasielka ist?

vanilkovazmrzka
10. máj 2024

A uplne najlahsie riesenie, nemas nikoho, kto by dnes ci zajtra isiel pre ten balik a nechal si ho u seba kym sa vratis?

janai1
10. máj 2024

SPS dáva balíky do alzaboxov. Keď balík výberu, tak v pondelok zavolaj do sps a požiadaj o opätovné doručenie.
Mne už tak dorucovali. Kuriér to dal to boxu, ja som to nestihla, balík sa vrátil na depo a odtiaľ mi ho znovu dorucovali

autor
10. máj 2024

@vanilkovazmrzka nemam nikoho, skusim pozriet ci sa neda presmerovat

autor
10. máj 2024

@janai1 oki, dakujem. Zavolam tam teda v pondelok.

simca06022011
10. máj 2024

Tak ono často sú nechapavy. Treba jednoducho im... iba doručte v utorok. A v utorok ked bude doručovať, dajte na odberné miesto. Myslím ze ich sekyruju za nedorucene zásielky.