Zásielka v Alza boxe

8. okt 2022

Dobrý deň, včera mi volal kuriér a doniesol mi zasielku, ja som už nebola doma. Vraciam sa na adresu v nedeľu večer. Eshop mal pôvodne doručenie v pondelok. No dohodli sme sa s kuriérom, že to nechá v alza boxe. Problém je , že to tam dal piatok o 13:00 a teraz mi píše, že to tam je uložené do max nedele 13:00. Ale ja stále nebudem doma a nemám to ako vytiahnuť. Ako to funguje a čo robiť?

kristinawe
8. okt 2022

Môžeš kľudne niekoho známeho poslať. Ak si to nevyzdvihneš do toho času,tak to potom posielajú späť odosielateľovi.

slavkadi
8. okt 2022

Prišiel vám aj mail o uložení? Tam sa to dá predĺžiť. Alebo zavolajte na zákaznícku linku, nech vám predĺžia úložnú dobu o deň.

autor
8. okt 2022

@kristinawe nemám nikoho, kto by mi to vyzdvihol doma.

cyberk
8. okt 2022

predlzit ulozenie cez ich appku ti tiez nejde?

kristinawe
8. okt 2022

Tak potom zavolat kuriérskej službe a mohli by to predĺžiť

larisa
8. okt 2022

Skús susedov poprosiť. Veď za to nič nedáš ak sa ich opytas.

autor
8. okt 2022

@kristinawe je to doručované cez slovak parcel servise. Tam cez víkend nikto nie je.

slavkadi
8. okt 2022

Na zákaznícku linku Alzy zavolajte.

autor
8. okt 2022

@slavkadi kontaktovala som, keďže je to od iného eshopu nevedia to predĺžiť.

simca06022011
8. okt 2022

myslim, ze v nedelu o 13tej to nik vytahovat nebude, nemas tam moznost predlzit prevzatie? aplikacie to maju aj ked kliknes na zasielku, vela kureirov to ma.. Prinajhorsom v pondelok vies volat eshop a nech to zariadia oni, ak to totiz nie je alza - alza ti nepomoze. Riesit to musi odosielatel. Pripadne SPS ma zakaznicku linku a email na DEPO, tak vies s cislom zasielky im napisat, ak to vytiahnu, nech to dorucia tebe a nevracaju.
Nabuduce nenechavaj si to tam ukladat, povedz mu, nech to doruci dalsi pracovny den.

autor
8. okt 2022

@simca06022011 bol piatok, ja som chcela aby to doručil pondelok. On nemôže a narval to do alza boxu. Blbec. Kontaktovala som aj eshop aj kuriera. Je sobota, tam už nikto nie je

simca06022011
8. okt 2022

nevadi, budu v pondelok rano v praci, preto najlepsie napisat email. Ak budes v nedelu vecer doma tak mozes box skontrolvoat, alebo piatok rano, je mozne ze to nevyberu.. On samozrejme moze posuvat dorucenie, takze nabuduce sa nedaj, len to proste neradi robia a aj v alikacii SPS vies zadat dorucenie na iny den. nezabudni to povedat potom ked nakontaktujes eshop/kuriera a nestresuj. Prinajhorosm sa to vrati spat a poslu ti to znovu. Aj ked je to na zlost, ked clovek nieco caka.
Mna takto vcera ties na***l jeden, takze mam teraz riadne bojovu naladu na tychto expertov. Eshop nedal vobec vediet ze ide zasielka a kedze skusenost teraz taka, ze caka clovek a nic, tak fakt som cely den nesedela na okne a nesledovala mobil a cestu. Byvam na konci sveta a on zavolal (vysavala som, nepocula som teda), volam o 15min spat a on mi, ze niesol zasielku ale uz je prec a bla bla.. ked som chcela teda vediet, rpeco nezvonil u nas, a teda nech sa otoci, pretoze ak tu bol a otocil sa tak to nie je este ani von z dediny...tak sa vyskytlo ze tu ani nebol, proste volal niekde v strede dediny a otocil sa a isiel prec, vraj nemoze cakat pred domom a nebude sa vracat :D proste strasny trapas. Este ma aj poznamku pre dorucovatela a tam nech volaju skor kedy pridu lebo o 12tej musim ist z domu:D drbe sa sem z BA, a nezavola kam ide a ze ide a ani nevie kam ide, lebo nevedel nas "najst" na jednej hlavnej ulici... :DDD proste ach... no comment :D

autor
8. okt 2022

@simca06022011 ďakujem za odpoveď. Ešte mám balík na dobierku. V sms mam napísané, že platbu mam vykonať výhradne cez ich link, ktorý mi poslali. Čiže teraz neviem ci to platiť alebo nie. Doma by som zajtra mala byť o 17 stej.