Ahojte viem aké podvody chodia.. ale prišla normálne SMS priateľovi Slovenska posta cislo na kuriéra pin na vybratie žiadny link nič.. jasne cislo hneď blokol ale bolo tam cislo zásielky tak som to zadala na stránku slovenskej posty a je to normálne zásielka ktorá ma byt doručená na adresu na opačnú stranu Slovenska ako bývame .. na aké meno to je nevidím ale je to posielané zo Slovinska na Slovensko ..
vôbec nechápem čo myslite ?
Akože čo? Niekto zadal zlé číslo, žiadny podvod.
SMS prišla na číslo mobilu. Pošta mohla zadať nesprávne číslo.
Na pošte na základe čísla zásielky zistia meno odosielatela a oni by ho mali kontaktovať, aby upresnil číslo mobilu.
Meno sa môže zhodovať- môže mať v celej SK niekto také isté meno a iná adresa.
Prijímateľ zásielky Vám bude vďačný, ak to poriešite na pošte.
Mne sa tak stratil balík
Prilož sem obrázok/text tej SMS.
Bol tam nejaký link do tramtárie?
A z akeho cisla to prislo?
@crazy_cat_lady Slovenska posta to uložilo .. nechce tu správu otvárať
Klasická SMS od pošty, asi urobili preklep v čísle. Inak je viac podvodov zo zahraničia že posielajú balík na dobierku náhodným ľuďom a v balíku je hlúposť.
https://www.aktuality.sk/clanok/4wo7RUn/zvrat-v...
Ale nenapadá ma čo by mohlo byť v 47 gramovej zásielke v hodnote 38€, iba ak nejaká vstupenka na podujatie.
Na stránke obec Podvysoká viete zistiť mail a napísať im, či evidujú na takej adrese meno.. (ako bolo zaslané vám)
Ale i pošta vie nájsť meno a odosielatela, kto to posielal
Je to zvláštne ale však cislo blokol a nič nereagoval
Link tam nieje
Super že blokol číslo, už nebude dostávať žiadne SMS od slovenskej pošty, ani pre svoje zásielky 🙂
A vy teda nebyvate v obci s takym nazvom? Ked nie, a teda adresa je spravna, len cislo zle, tak kurier pojde na adresu, tam zatrubi alebo zazvoni a balik odovzda a ak sa nepodari, tak ho ulozi na poste, kde sa k nemu bud dostanu (lebo dedina), alebo ho poslu spat odosielatelovi. Ale teda vam odporucam trochu menej paranoje, aj mne chodi kopec sms od roznych “spolocnosti” kde mam aky balik a co chyba v adrese, ale toto je regulerne oznamenie slovenskej posty, netreba hned stresovat ani blokovat cislo (ved aj keby to bol podvod tak nereagujem, neklikam, nic mi nehrozi len zato, ze dostanem sms).
Výborný nápad zablokovať tel. číslo 👍🏽 keď ti už nikdy nebudú chodiť zásielky precitaj si túto diskusiu 😂
Niektorí fakt nemáte ani kúsok zdravého rozumu 🤦🏽♀️
vigoexpress.sk to je taký šmejd obchod zo Slovinska.
Proste niekto urobil preklep v čísle. Kuriér vám nevolal že už je pred domom? 🙂
Na danej adrese existuje taký človek
https://www.finstat.sk/55830536
0850122413 je číslo slov.pošty.........
daj sem celý link,rozklikni tú správu
Žiaden podvod, niekto sa pomýlil pri zapisovaní čísla, preto prichádzajú sms priateľovi. Zavolala by som na postu, kde zásielka je, povedala o situácii. Prípadne na Vašej pošte by som poprosila, či by sa vedeli skontaktovať s danou poštou a doriešiť to.
ja neviem,čo sa stále čuduješ,je to ten istý balík,raz prišla smska z pošty a raz od eshopu,lebo pošta asi volala na priateľove číslo,ale keďže on ho blokol,tak sa nedovolali a chudákovi Korduliakovi nedoručili tú zásielku,tak pošta oznámila eshopu nedoručenie.Tak eshop poslal smsku o tom,že balík nebol doručený
Majiteľom domu je Korduliaková a zásielku si objednal Korduliak.
Asi preklep v čísle
@rozculena ako ktory alebo ako kde. Jasne, ze vola, ale mne sa napr. takmer nikdy nedovolaju (velmi slaby signal) a vzdy aj tak pridu, zatrubia, zazvonia.. predpokladam ze ine je to v meste a ine na dedine, alebo neviem cim to je, ale nikdy ma kurier neobisiel len preto, ze som nezdvihla telefon.
Podvod
Prišlo to na jeho cislo