Kočky - vymysleli ste už daktorá niečo na zašednuté podprdy? Nie som špindíra, nekupujem prádlo u činanov ani v lacných obchodoch - je pravda, že pedrem v starej práčke tak bude problém tam. Fakt ale už dosť s kupovaním - moje sú tak cca 25€ kus na striedačku 3 ks - viac ako 3 mesiace krásne nevydržia - tvar ako nový ale farba des.
Musím asi kúpiť novú práčku, a asi aj prať v rukách - ale čo s tými zadubenými? Nedá sa to nejak prefarbiť? Väčšinou mám čipkové...
Skúšala som pred vyhodením Savo, Vaniš, predpieranie, prevarenie... Nič nepomohlo len koš...
Perieš
25 e podpr. je drahšia? to som nevedela že si kupujem drahšie....
ja takýto problém ako ty nemám...periem na nižšej teplote, ako prášok používam PERSIL.... so Savom nemám dobré skúsenosti....
Ja mám to isté,tiež nič nezaberá,sú to umelá vlákna,tie zasednu
Ja mám skôr ten problém, že mi vychádzajú von kostice a to periem podprsenky v pracom vrecku.
Aj mbe tie kostice. Nervy maaam
@samira77
@catherinah kostice zatlacit spar a zasit, nic sa a tym neda robit. Od isteho casu nekupujem biele, iba farebné, čierne a telovu farbu, pod biele bluzky a tričká ako lusk🙂) vpodstate telovu nosim pod hocičo
baby, znama mi este davno hovorila, ze biele podprsenky ak sa peru v pracke, tak len praskom na farebne pradlo nie na biele, a v ziadnom pripade nebielit, lebo bielenie z nich odstrani tu bielu farbu, na ktoru su zafarbene a ostanu nepekne. od vtedy som prala praskom na farebne. bielu podprdu mam len jednu a vyuzijem obcas. radsej si kupim telovu, lebo je menej vidiet dokonca aj pod bielym trickom
Namoč si ich na noc do čaju, budeš mať telové. 😉
tak teraz mám dve na odstrel - pokaziť sa už nedajú. A dať do teplého alebo do studeného?
@veja79 perina to na vysokej teplote a umelé vlákna z toho zašednú. Zo Savo zasa získajú zažltnutý odtieň. Ja perím len ručne, alebo ak v práčke, tak na ručne pranie.