Zase chrobáky

angelikaben
18. sep 2021

Zdravim Vas,

v minulosti som mala problem s chrobakmi v potravinach.. urcite su medzi vami take, ktore vedia o com hovorim... mam taky pocit, ze mam opat invaziu doma, ale nie som si ista, ci su to tie, lebo si uz presne nepamatam ako vyzerali a ci aj tie mali tykadla.. v kazdom pripade su hnede a tvrde, co je jasnym znakom apokalypsy..

Problem je, ze som ich spozorovala v kupelni.. aj som sa cudovala, ze "migrovali" az z kuchyne, ale tam som nic nenasla.. vcera som vsak skoro dostala porazku.. nasla som ich docasny domov.. tymi chrobaky mam zamorene male koberceky v kupelni.. mohol by mi prosim niekto potvrdit, ci ide o tie potravinarske bestie? A ak ano, preco ich mam v kupelni? Je pravdou, ze som doniesla domov velke balenie toaletneho papiera z metra.. nic nove v kupelni nemam.. co som vsak citala nete, tak papier miluje skor iny druh chrobaka...

Co vy na to?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gabsisi
18. sep 2021

@angelikaben neviem čo je to za hmyz ale mne fantasticky pomohol sprej biokill na mravca a kadečo iné ( z netu ale majú ho aj v zooobchode)

via88
18. sep 2021

Toto je viem co, len nazov si nespomeniem, to mam aj ja sem tam, zivia sa prachom a pred zimou sa tak nahrnu dnu. Ked ho rozpucis, smrdi tak vyrazne? Ako keby horela guma, alebo tak nejak. Len dobre povysavat, vytriet, oni sa nedrzia nejak dlhodobo.

weronika90
18. sep 2021

@angelikaben Tie potravinové sú také viac guľaté. Toto mi príde podlhovastejsie. Aspoň keď to porovnám s tými co mame zrovna u nás "na návšteve". Včera som to ničila aj s potravinami 🙄

palisko
18. sep 2021

Potemník? Vedela by si to odfotiť lepšie? Aj položiť napríklad pravítko k chrobákovi aby sme videli veľkosť. Vyhoď to aj s kobercom a kúp nové. Koberec na fotke je dosť ušlapaný. Ale fakt to chce fantáziu určiť toho chrobáka.

monikam22072017
18. sep 2021

@angelikaben Tohto mám plný dom už 3 mesiace pomoooc 😣😣 potraviny izolujem,upratujem a stále 😭😭😭😭

angelikaben
autor
26. sep 2021

@palisko Koberce vyhodene..

angelikaben
autor
26. sep 2021

@via88 Smrdi to, ale zase az tak velmi nie..

via88
26. sep 2021

To bude potemnik hnedy (skladovy) ten tak smrdi ale u nas fakt do jedla nesli vobec len pred zimou do hunatej deky co som mala v kumbale, a tak, tam kde bol prach a teplo. Vyprala som povysavala a hotovo