Zdravim Vas,
v minulosti som mala problem s chrobakmi v potravinach.. urcite su medzi vami take, ktore vedia o com hovorim... mam taky pocit, ze mam opat invaziu doma, ale nie som si ista, ci su to tie, lebo si uz presne nepamatam ako vyzerali a ci aj tie mali tykadla.. v kazdom pripade su hnede a tvrde, co je jasnym znakom apokalypsy..
Problem je, ze som ich spozorovala v kupelni.. aj som sa cudovala, ze "migrovali" az z kuchyne, ale tam som nic nenasla.. vcera som vsak skoro dostala porazku.. nasla som ich docasny domov.. tymi chrobaky mam zamorene male koberceky v kupelni.. mohol by mi prosim niekto potvrdit, ci ide o tie potravinarske bestie? A ak ano, preco ich mam v kupelni? Je pravdou, ze som doniesla domov velke balenie toaletneho papiera z metra.. nic nove v kupelni nemam.. co som vsak citala nete, tak papier miluje skor iny druh chrobaka...
Co vy na to?
@angelikaben neviem čo je to za hmyz ale mne fantasticky pomohol sprej biokill na mravca a kadečo iné ( z netu ale majú ho aj v zooobchode)
Toto je viem co, len nazov si nespomeniem, to mam aj ja sem tam, zivia sa prachom a pred zimou sa tak nahrnu dnu. Ked ho rozpucis, smrdi tak vyrazne? Ako keby horela guma, alebo tak nejak. Len dobre povysavat, vytriet, oni sa nedrzia nejak dlhodobo.
@angelikaben Tie potravinové sú také viac guľaté. Toto mi príde podlhovastejsie. Aspoň keď to porovnám s tými co mame zrovna u nás "na návšteve". Včera som to ničila aj s potravinami 🙄
Potemník? Vedela by si to odfotiť lepšie? Aj položiť napríklad pravítko k chrobákovi aby sme videli veľkosť. Vyhoď to aj s kobercom a kúp nové. Koberec na fotke je dosť ušlapaný. Ale fakt to chce fantáziu určiť toho chrobáka.
@angelikaben Tohto mám plný dom už 3 mesiace pomoooc 😣😣 potraviny izolujem,upratujem a stále 😭😭😭😭
@palisko Koberce vyhodene..
@via88 Smrdi to, ale zase az tak velmi nie..