Zasadnutie NR SR - termín volieb

paulinam99
31. jan 2023

ANKETA
Za ktorý termín predčasných volieb by ste hlasovali Vy, ak by ste boli dnes v parlamente poslancom/poslankyňou NR SR ?

a) v májovom
b) v júnovom
c) v septembrovom
d) v žiadnom (nechcem teraz predčasné voľby)

asdfka
31. jan 2023

Cim skor tym lepsie, ale uz vcera bolo neskoro.

babalenka
31. jan 2023

Určite máj

deti95060810
31. jan 2023

myslíš že ma niekto vypočuje a dá na môj tip?

paulinam99
autor
31. jan 2023

@deti95060810 A Ty si čo myslíš, vypočuje Ťa niekto a dá na Tvoj tip ?

deti95060810
31. jan 2023
hiro
31. jan 2023

Keby som bol poslancom na tom teplom miestecku a nedajboze by som mal pochyby ci tam budem sediet aj nabuduce tak by som nehlasoval o ziadnom :D A inak osobne sa mi zda maj trosku skoro, neviem ci by sa nejako dal stihnut + kampan. Ale taky jul by asi bol ok. Lenze oni maju 2 mesiace prazdnin tak asi preto nemaju jul/august v zozname a az september.

babababka
31. jan 2023

Neodložili rokovanie na zajtra?Inak už minulý rok bolo neskoro.

zuzanka.zuzu
31. jan 2023

serem na ich kampaň, aká kampaň??? kludne nech sú aj tento víkend. všetci chcú dobre pre ľudí, bla bla... akurát tak zahnoja mediálny priestor na pár mesiacov. včera vypínali po slovensku samosprávy svetlá. riešia to v NRSR? nie, tí kkti riešia SEBA 🙏 každý súdny človek už vie koho bude voliť alebo koho by volil. tí čo sa "rozhodujú pred voľbami" sa budú rozhodovať pred voľbami či už budú v marci, máji, decembri, proste "pred" 🙄 takže ja hlasujem za FEBRUAR

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vorkola
5. feb 2023

@paulinam99 V septembri

vorkola
5. feb 2023

@hiro Vsak aj my mame narok na dovolenky v juli, august

hiro
6. feb 2023

@vorkola 🙂 Az na to ze oni v parlamente zasadaju tak 80 az 100 dni do roka. Takze tych 60 dni prazdnin je len taka jednoliata malinka co maju k dalsej viac ako stovke dni volna. A najlepsie na tom je ze vacsina nielenze ani cez tie volne dni nic nerobi (okrem niektorych ktori zvladaju k tomu zo 2-3 plne uvazky + starostovanie atd) ale este aj z tych 80 ci 100 dni ked tam maju byt tak sa uleju.