Baby ahojte. Ja som úplný nealkoholik. Kolegyňa mi darovala takúto plechovecku vínka frizzante. Samozrejme som guglila ale toto je prosím dátum plnenia? Či spotreby? Je to šumivé vínko. Ale predpokladám že dátum plnenia? Naozaj sa nevyznám ďakujem vopred.
Minimálna trvanlivosť do. Máš to napísané aj na plechovke pri zložení.
@januska12323 ďakujem ďakujem takze toto je po záruke?
Ano, je po zaruke. Je to datum spotreby. Mozes jej teda pekne podakovat a vratit.
Áno je to po záruke
🤣🤣🤣🤣🤣 ona má chce zabiť . Ďakujem dámy moc krásne
Prečo by ťa chcela zabiť??? Chcela na tebe len ušetriť, zjavne to nekúpila, ale sama od niekoho dostala. Keď si nealkoholik, tak to asi piť nebudeš, ale osobne si myslím, že tomu vôbec nič nebude.
@h2 nie nie ja srandujem. Už som jej volala boli sme na nákupe spolu v Tescu, ona si to pravidelne kupuje 🙂. A jednu mi darovala. Čuduj sa svete naozaj jej tri kusy majú tiež rovnaký dátum spotreby. Ani by mi nenapadlo. A máš pravdu, len som chcela vecer okostovat k telke. Ale už ma prešla chuť 😀
Ale to zas nie, ze by si umrela z toho....Len jednoducho to uz nebude take, ako by to malo byt. Nemusi tomu byt nic a moze to byt ako mocovka. Ja vzdy ked niekomu idem nieco darovat, tak pozriem vsetky zaruky, ci su to potraviny, alkohol alebo kozmetika.
ja si myslim, ze tomu nebude absolutne nic, je to alkohol a vino predsa nevie, ze je dnes marec 2024
Kludne vypi. Nic tomu nebude. Ono je to nadmieru hnusne aj cerstve.😁
Ja som raz nasla doma sumive vino par tyzdnov pred koncom zaruky. Bolo uz pokazene, cele zakalene a pri otvoreni smrdelo.Cize ak toto je v poriadku, ked otvoris, tak kludne vypi.
Minimálna trvanlivosť znamená, že dovtedy si zachová kvalitu, nie že to potom už nemôžeš piť. Otvor a uvidíš. Podľa mňa tomu nič nebude, je to uzavretá plechovka.
Fakt je na obale uvedený dátum minimálnej spotreby? Pretože alkohol nad 10% nemáva uvedenú spotrebu a frizzante ak sa nemýlim má 12% alkoholu.