Zarábaj ušami - Fun rádio

ivka67
18. okt 2024

Ahojte mám jednu otázočku na vás . Na ich stránke som to nenašla dopodrobna. Keď Vám zavolajú z funrádia , môžete povedať prosím , alebo musím dvihnúť nepovedať nič a čakať na otázku a až potom povedať odpoveď?

Ďakujem za odpoveď:D

chrobak7
18. okt 2024

@ivka67 Stránka Fun rádia:

Počúvaj Fun rádio a čakaj na náš telefonát.
Ak do 10 sekúnd zdvihneš telefón a odpovieš správne na jednoduchú otázku, vyhrávaš!
V žrebovaní o výhru sú všetky sms odoslané počas súťažného týždňa – od piatku 04.10.2024 od 16-tej hodiny do piatku 18.10.2024 do 16-tej hodiny!
Čím viac sms pošleš, tým máš väčšiu šancu vyhrať.

AKTUÁLNA OTÁZKA:
CHCEŠ MI NIEČO POVEDAŤ?

AKTUÁLNA ODPOVEĎ:
JA SOM FUN RÁDIO!

Čiže odpovedáš, až keď sa ťa opýtajú. Pri zdvihnutí môžeš povedať, čo len chceš.

Pletieš si to s radiom Express. Tam pri zdvihnutí musíš povedať "Počúvam rádio express".

Už sú na to aj vtipy:
Zvoní telefón. Pani dvihne a povie: "Počúvam rádio Express".
Na druhej strane sa ozve chlap: "To je pekné, že počúvate rádio Express, ale ja som kuriér a nesiem vám balík."

ivka67
autor
18. okt 2024

@chrobak7 aha jasné, kedysi v práci stále hral express , takže sa mi to pomýlilo:D Ďakujem veľmi pekne 🍀🍀🍀

76california
18. okt 2024

Zarob ušami už dnes 180 000 €

ivka67
autor
18. okt 2024

@76california áno 🍀🍀🍀

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
opuska
18. okt 2024

mna by len zaujimalo - vyhral uz realne na tomto niekto nieco? 😀 lebo ja napriklad nie, a to som poslala uz neskutocne velakrat, do expresu tiez. nikto znamy tiez este nic nevyhral 😀 viem, ze je to o nahode, ale tak zo zvedavosti, ci mate niekoho z vasho okolia, komu sa uz podarilo a mal stastie. 🙂

76california
18. okt 2024

@opuska
moja sestra vyhrala cez expres,
asi 4 mesiace dozadu 5000eur - zdanili to a normálne poslali hneď zvyšné peniaze na účet

76california
18. okt 2024

@stanulienkat
expres mení heslo, ale dnes je "normálne": počávam radio expres

fun radio to má inak, viď vyššie v popise

ibrunova
18. okt 2024

@ivka67 zavolajú ti, do 10 sekúnd zdvihneš a normálne sa prihlásiš, prehodíte zopár fráz a až potom sa opýtajú otázku a odpovieš.

terezka2911
18. okt 2024

@chrobak7 a kedy zvyknú volať?

lindus_esterka
18. okt 2024

@terezka2911 po 16tej volavaju

ivka67
autor
18. okt 2024

@opuska to by aj mna zaujimalo

ibrunova
18. okt 2024

@opuska môj známy raz vyhral na Exprese

hellwant
18. okt 2024

Dámy, neserte ma, tie chcem ja, nieze si poslete sms, znizite moju sancu. 😅

ivka67
autor
18. okt 2024

@hellwant ja som poslala dvakrát v Šťastnej hodinke haha😁

hellwant
18. okt 2024

@ivka67 A ako naschval to vyhra ten, co poslal v normalnom rezime😅 Stastena to tak má rada😀

stanulienkat
18. okt 2024

@lindus_esterka od 16 00-dokedy? Aj vikendy? Heslo je cely tyzden rovnake?

hellwant
18. okt 2024

@stanulienkat medzi 16-17, iba kazdy druhy piatok- dovtedy zbieraju sms. Heslo sa zvykne menit len cez leto a neviem, ci nahodou cez Vianoce. Inak je pocas roka: Ja som Fun radio

lindus_esterka
18. okt 2024

@stanulienkat ano ako pise @hellwant ale vacsinou to odbavia do pol, dnes mozno budu natahovat lebo az o takuto sumu sa tusim este nehralo. Inak ja nechapem, ked ktosi pri sume aj 90tisic nezdvihne, alebo zdvihne neskoro, lebo mal mobil v inej izbe a pod. ja ho mam 3cm od ruky, nech viem zdvihnut aj keby som si prave dolamala nohy 😅

hellwant
18. okt 2024

@lindus_esterka myslim, ze tu bude hrat rolu to, ze to je vymedzeny cas iba raz za 2 tyzdne. Pri praci, rodine, oslavach, ci starostiach posles napr. v prvom tyzdni a za tyzden kvôli tymto veciam pozabudnes. Kto vie....

hellwant
18. okt 2024

@lindus_esterka Zas my muzi mame 1 vyhodu, na velku si berieme aj mobil , zeny malokedy🤣 Potom sa tazko bezi, ked zvonia v polke velkej potreby🤪

masinka
18. okt 2024

@chrobak7 robila som v banke, oproti mne sadeli vymahaci. ti radi volali ked boli tie sutaze, lebo vtedy zdvihali aj ti, co sa inak zatajovali 😀
N: pocuvam radio Express
B: dobry den pan Novak, viete ze tu mate 3 nezaplatene splatky uveru? 😂

ivka67
autor
18. okt 2024

@hellwant 😃😃😃😃😃🤪

lindus_esterka
18. okt 2024

@hellwant inak to je pravda ze co som ja zachytila ze vyhrali nad 100tisic tak boli zasadne chlapi takze nieco na tom bude 😂

hellwant
18. okt 2024

@lindus_esterka Važne? 😀

ibrunova
18. okt 2024

Neviem, čo tu píšete, že do pol piatej, ja to počúvam asi tak dva roky a vždy volajú okolo 16.40,nikdy za ten čas nevolali skôr.

lindus_esterka
18. okt 2024

@ibrunova ale ano, volali, lebo som to pocula v aute cestou z prace. 16:40 uz si doma zalievam kavu

lindus_esterka
18. okt 2024

@hellwant teraz pozeram aj zoznam vyhercov co maju na stranke - 3 vyhrali 150k a teda z toho 2muzi 😀

hellwant
18. okt 2024

@lindus_esterka A dnes 3 muž, ja 😌😇 😀

ibrunova
18. okt 2024