Ahojte,nechce niekto objednávať zo Zary? 🙂
@elfka.elfka prosím a zara ma v každom meste odberné miesto?
Keď budeš chcieť vrátiť tovar, ktorý ti nesedí, tak ti účtuje mínus 5€…
@nikoletta1712 presne, už len detské odtiaľ objednám. Lebo mne len občas niečo pekne sadlo. Posrali to s s tým účtovaním si poplatku.
@lusanko Posrali to, ale keď ja tú Zaru milujem🤷🏼♀️
Skús skupinu zara tu alebo FB. či sa niekto nepripojí
@nikoletta1712 veď práve :(
@pa3sa Možno najlepšie bude si urobiť výlet do BA a priamo nakúpiť😁…
@nikoletta1712
@pa3sa
@victory7897
@lusanko
@simonkolucinka to nie zara odberne ale spolocnost ktoru maju na to zszmluvnenu- packeta zz- ja som z KE a je ich tu viac. Tam pridem, nascenuju prevezmu balik a odchadzam. Cele leto tak objednavam a vraciam free, zeby to zas zmenili?
Obejdnať za 50€ a poštovné zadarmo áno, ale ten tovar musí byt z novej kolekcie, ak chceš iba výpredaj platíš si 5€ dopravu. Neviem čo sa politiku v tej zare po novom maju, ale zhoršili sa riadne 🙄
@elfka.elfka ja neviem teda ako to funguje, ja som obj.kuriéra a účtovali si 5e. Ale iná možnosť tam nebola 🤷♀️ a nezistovala som.
@lusanko a si registrovany zakaznik? Neregistrovany asi nema moznosti vratenia. Ano, kurier sa plati. Postovne nebolo len cez covid . Inak to musis takto obchadzat cez packetu zu ak chces free.
@elfka.elfka jasné, že som registrovaná. A tu packetu mi ako možnosť neukázalo, ale naposledy som objednavala a vracala v máji, možno sa už niečo pomenilo.
@elfka.elfka mohla by som sa spýtať akú kuriérsku spoločnosť pri objednávke Zara využíva?
Mám dosť problém s dvíhaním telefónu počas dňa kvôli práci a celkovo s kuriérmi 😂 nikto iný mi to ale nemá prebrať, tak ma zaujíma, či by sa to nedalo odkloniť na odberné miesto… DPD tak má, GLS neviem 🤔
@pa3sa odkedy uctuju za vratenie? 😲
@pa3sa ahoj ved to mas zadarmo. Staci objednat nad 50e a mas free delivery. Zvysok vratis- v povodnej krabici odnesies na odberne miesto a mas tiez free.