Ahojte, nakupujete na stránke Zara ako platíte? Ja nemám paypal takže mi zostáva len karta, len som si všimla, že chcú všetky údaje a ešte aj meno.. Je to bezpečné mate skusenosti? A popripadne ako sa vracia tovar prosím? Ďakujem
tak je jasne, ze chcu vsetky udaje ako inak by mohli sprocesovat platbu 🤷♀️ zara je podla mna overeny obchodnik a tam by som sa nebala
Pravidelne objednávam z tade a platím kartou, raz som aj vracala jednu bundu, podľa ich postupu, prišiel po to tusim kuriér, všetko prebehlo ľahko bez problémov
@travelllerka a môžem vedieť postup prosím?
@mec321
@petamich ďakujem nemám skúsenosť poradila mi eshop kolegyna
@xsimonkax jaj veď toto, že si na 100% nepamätám, lebo cez viacero stránok som už vracala oblečenie. Ale keď Vám príde domov balíček, mala by tam byť taká nálepka, co sa nalepí na balík keď sa vracia tovar, plus papier, kde to tam človek zaznaci, že čo vracia. Ak sa mýlim, môže ma niekto opraviť, či som si postup nepoplietla s iným e-shopom, ale určite som tu bundu vracala a nemala som s tým problém, to som si istá 🙂
Ste super baby a ešte otázočka veľkosť, riadili ste sa ich tabuľkami? Sedí to? Lebo v inych eshopoch, si už cca poznám veľkosť... 😊
Zara je super eshop. Uz som milionkrat objednavala a zadavala vsetky udaje ku karte a bez problemov. Co nesadne v apke pri tvojej objednavke zaskrtnes ktore veci vracias. Zabalis spat do krabice. Na druhy al treti den pride kurier nalepi si udaje na krabicu a vezme to. Do tyzdna mad peniaze na ucte.
@xsimonkax Ja som tak dávno objednala a v pohode, je to overený eshop nemyslím si že by niečo “skúšali” a vždy to banka vyrieši aj keby niečo bolo - vie stiahnuť od nich peniaze späť