Ahojte objednával niekto už zo ZARA HOME ? Majú veľmi pekne veci ktoré pôsobia draho a za celkom fajn ceny ale to poštovné ? Sú normálny pýtať 20 EUR za poštovné ??? 🤯
@kikaaa444 keďže sú to veci do domácnosti, aj nábytok, tak sa ráta s väčšími rozmermi, neštandardnými rozmermi, vyššou hmotnosťou, náročnejším balením, službou "krehké"... Tovar nie je z najlacnejších, tak sa logicky ráta s tým, že kto na to má, tak sa nebude pozastavovať nad poštovným.
Vždy máš možnosť ísť do obchodu, minúť prachy na cestu a dotrepať si to sama až domov.
@sissy27 práveže ten tovar mi pride lacný no chcem si napríklad dokúpiť dva taniere ktoré už mam tak je trosku odveci aby som dala za 2 taniere 40eur len koli postovnemu a napr nie vždy človek chce nakúpiť toho viac kedy sa mu to poštovné oplatí . HM home ma tiež zhruba take ceny ak nie aj drahšie a poštovné ma úplne v poriadku 🤷🏽♀️
Ten eshop zasiela veci z Poľska, preto také poštovné. ...Ja som raz chcel kúpiť jeden pekný pánsky opasok priamo od poľského výrobcu. Opasok stál 25€ a poštovné tiež cca 20€.
Ja som tiez pozerala veci ale ked som videla postovne tak som si povedala ze toto nie. Pritom oblecenie dorucuju za vcelku normalne postovne.
@sasanka605 presne a to oblečenie ide tiež zo Španielska . Sorry ale aby sa mi cena obliecok navýšila o 20 EUR len koli postovnemu tak je chore. Takze vôbec to nie je tak že ten kto na to ma tak to poštovné riešiť nebude..ja napr na to mám ale riešim to poštovné z princípu lebo za tých 20 EUR môžem mat ďalšiu vec .. takze som rada že stotožňuješ s mojim nazorom 🙂
@kikaaa444 je tam AJ nábytok, zrkadlá, sviečky, posteľné obliečky... Proste nemajú vyrátané poštovné zvlášť na malý balíček a zvlášť na niečo väčšie, dali univerzálne 20€ aby im to pokrylo náklady na poštu. Za dva taniere v jednej objednávke budeš platiť jedno poštovné, nie 2X20€ a taniere zrejme neprídu v plastovej obálke, ale budú zabalené a poslané ako "krehké", čo je vždy na pošte alebo u kuriéra extra spoplatnené.
Alebo si daj poslať tovar na najbližšiu predajňu a sprav si výlet.
@sissy27 tak ona to myslela skor tak nie ze zaplati 2x20 ale za tych 20 co ma dat na postovne si radsej kupi dalsiu vec a kasle na zaru lebo zas treba uznat ze vacsie veci posiela aj hm a postovne sa 20€ neblizi ani omylom. Dokonca aj skandinavske dizajnove veci maju lacnejsie postovne a ano aj taniere a lampy. Na pobocku by som si aj ja dala poslat ale do presova Zara tak skoro asi nepride a myslim ze ani do KE 🤣
@sasanka605 je to eshop - ber alebo nechaj tak, tam s ňou nikto nebude diskutovať o poštovnom. Ikea má (alebo mala, neviem, možno už upravili) doručenie za 99€, takže 20€ poštovné za tovar, ktorý vyžaduje predsa len iné zaobchádzanie ako handry, sa mi zas tak veľa nezdá 😀
@sissy27 ikea to uz nastastie napravila, uz len za 15€ do KE 😋 ved to sme si kolkokrat rozmysleli, radsej na sluzobke som pokupila. Je pravda ze nechaj tak ale pekne veci maju.
Áno ale zara nie je nábytok sú to len doplnky do domácnosti však jasne ber alebo nechaj tak len som mala nejak za potrebu o tom podiskutovat 😀 proste mi pride odveci aby som si k oblieckam priplatila 20 EUR . Raz mali jeden deň poštovné zadarmo takze asi až take nákladné to neni keď dali takúto zľavu 😜
Raz som dokonca robila objednávku viacej veci a z toho bola jedna obliečka na vankúš do obývačky ktorú mi poslali úplne inej farby . Keď som im poslala mail z akého dôvodu tak napísali že keď nemajú danú farbu produktu tak poslu iný . A toto ma maximálne nasralo nakolko ja fialovú rada nemám keďže mi poslali fialovy.. tak človek si platí vysoké poštovné a Ani nedostane to čo si objedná ? A ja to potom musím na svoje náklady posielať späť . Vec za tých 20 EUR čakám aspon trosku iné služby ..
Veď odtiaľ neobjednávaj🙂 Ty sama vieš či sa ti to oplatí alebo nie.....Pod poštovným sa nemyslí len samotné zaslanie cez kuriérsku spoločnosť ale aj napr.zabalenie....a to sú ceny ktoré si určuje sama spoločnosť, s tým nič neurobíš....Je to jednoduché, pokiaľ sa ti neoplatí celková suma aj s poštovným, tak to nekupuj....
Veci do domácnosti*