Dobre ranko.prosim poradte mi ,cez bazos som si nasla kocirik.S pani som si pisala vsetko bolo ok.tak som kociarik zaplatila 35e.od kedy som ho zaplatila od vtedy sa mi neozyva.som zufala.neviem ci taky sprosti ludia este existuju.dcerka je chora,kociarik mi trebalo k lekarovi...neviem ci mam ist na policiu .tak Va prosim o radu ...vopred dakujem.
A neposielat peniaze dopredu ...
@pepiska2812 To si celkom dobre neviem predstavit. Predavajuca tiez predsa neposle tovar vopred bez penazi. Nie je problem zaplatit vopred, ale musi to byt jednoducho overeny predajca. Ak nema ziadne hodnotenie, tak maximalne na dobierku. Ale ani to nie je istota, ze clovek dostane, co si objednal.
dakujem pekne ...uvedomujem si ze som spravila chybu,som nastvana na nu a hlavnenaseba.chcela som rychlo zohnat kociarik pre malu.
Ja len na dobierku a hned si to na poste skontrolujem...zatial som natrafila len na dobrych predavajucich
@elienka Môžeš si kočík vyzdvihnúť osobne, a po jeho prehliadke zaplatiť. Kočíky sa predávajú bežne, kúpiš aj v susednom meste. Nenechaj sa dobehnúť žiadnymi výhovorkami o zlých skúsenostiach predajcov, obchodnými podmienkami alebo hocičím. Zaplať až po prebraní tovaru. Vždy máš na výber.
Dakujem pekne za Vase komentare .potesili ste ma ...i ked to ze ma niekto oklamal nie ...v pondelok idem na policiu.pisala som mail tej pani ,ze do pondelka ma cas.potom ma problem... 🙄
@nika1tz Policia ti nepomoze, pretoze skoda je prilis mala na oznamenie trestneho cinu. Mozes pohrozit danej pani, ze ju pojdes udat, ale ak je to ten typ, co takto kradne peniaze, tak dobre vie, ze jej realne nic nemozu. Kvoli 35 euram urcite policia nic vysetrovat nebude.
Nabuduce treba citat hodnotenia a nakupovat len od overenych predajcov s dobrymi hodnoteniami.