Zapínanie Pandora náramku

tatianavyskocilova
22. jan 2018

Žienky chcem sa opýtať či niektorá z Vás mala podobný problém. Už 2x sa mi stalo že sa mi Pandora odopla keď som si vyzliekala bundu a celkovo sa mi dosť ľahko dá odopnut, neviete mi poradiť či mi to niekde opravia?
Mám ten ohybný náramok so srdieckovym zapínaním.
Písala som aj na Moloko.sk ohľadom informácií a tam mi len povedali nech im odošlem náramok aj s faktúrou lenže ja som ho kupovala od jednej pani a mám k nemu len certifikát.
Ďakujem za všetky odpovede 🙂

ivu80
22. jan 2018

Existuje poistka,aby sa neodopinal..inak neviem, či niekde opravia,jedine sa spýtať napr.v Sofia zlatníctve,tam ich predávajú..

tatianavyskocilova
autor
22. jan 2018

Máte na mysli tú bezpečnostnú retiazku ?

zavana
22. jan 2018

Už som aj ja od kamošky počula, že sa jej odopol, ja mám klasické zapínanie, nie so srdiečkom, ale neviem či práve v tom neni problém, lebo ona má tiež srdiečkové a sa jej to odopína, mne sa to ešte v živote nestalo a to mám pandoru už asi dva roky 🙂 Treba sa v sofii informovat 😉

ivu80
22. jan 2018
ivu80
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erika_smile
22. jan 2018

No neviem, ja už ju mám tiež asi rok alebo rok a pol ešte sa mi nestalo. Ja by som to dala opraviť, to sa normálne nemá tak ľahko rozopínať 🙂

colormoda
22. jan 2018

Kocky tiež mám srdieckove zapínanie a stalo sa mi že sa mi odopla , takmer som ju stratila . Tiež zvažujem bezpečnostnú retiazku pre istotu

lubka3232
22. jan 2018

ked nechcete investovat do opravy (ale tiez som si nie ista ci sa to da, ked sa to stava tak casto) tak urcite bezpecnostnu retiazku.

tatianavyskocilova
autor
23. jan 2018

Ja už retiazku mám kúpenú, priateľ mi ju chce dať na meniny tak uvidíme či to pomôže

rembura
23. jan 2018

pomoct to pomoze, toho sa bat nemusis 😉

mirkaaaa81
15. máj 2018

@tatianavyskocilova ahoj nebola si reklamovat? Lebo ja mam tiez srdieckove zapinanie a naramok zhruba tyzden a uz sa mi stihol 3 krat odopnut. Urcite pojdem do predajne reklamovat lebo takyto stylom sa to nosit neda. Tak by ma zaujimalo ako riesia taketo reklamacie.

tatianavyskocilova
autor
25. máj 2018

Ahoj, nie nebola som reklamovať, vyriešila som to retiazkou . Nemôžem povedať že sa mi z času na čas nerozopne ale aspoň ho takto nestratím.