Zapáchajúci hnoj

16. aug 2024

Baby polnohospodari zapravuju na roliach hnoj v tychto horucavach a strasne to smrdi uz tyzden.Cez den sa neda vetrat kvoli teplotam a v noci kvoli smradu.Cela dedina proste vsetko smrdi v domoch aj uliciach uz tyzden.Da sa proti tomu nieco robit?Asi nic,len taky vylev.

ukgirls
16. aug 2024

nie neda.. proste neprsi a je to vsade nielen u vas ... bud chces mat vonavo a krasne ale jest urodu dovazanu alebo slovenske vyrobky a hold vydrzis ... este mozes skusit samanske tance na privolanie dazda -mozno pomoze a ak nie apson sa zabavis

autor
16. aug 2024

@ukgirls ja aj pracujem v polno firme ale nikdy sa u nas nezapravoval pri takych teplotach vzdy sa pockalo.

ukgirls
16. aug 2024

lenze teplo je uz strasne dlho a este zrejme aj bude a hold hnojit sa musi .. uz len cakat az zaprsi

miskakyska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzana9393
17. aug 2024

Vieš aký je stav v poľnohospodárstve čo sa týka zamestnancov? Katastrofálny. Aspoň u nás. Takže oni sa nemôže držať na to, že počkáme aby to ľuďom nesmrdelo. Mali žatvu, teraz riešia hnoj a niekde už silazuju kukuricu. Takze treba len vydrzat

autor
17. aug 2024
autor
17. aug 2024

@zuzana9393 ano viem ani u nas nechcu velmi pracovat v tomto odvetvi.Ludia vo vedlajsej obci pisali aj staznost.Ja som ako tak v pohode len cakam kedy niekto povie ze je to u nas v nasej firme a vynadaju mne aj ked nic s tym nemam len pracujem v takej.

lujza123
17. aug 2024

Teraz je to skoro všade, spraviť sa s tým moc nedá. Teda aspoň ja som hnoj posledný týždeň cítila na viacerých, od seba desiatky km vzdialených miestach

autor
17. aug 2024

@lujza123 ano veru len vydrzat.Ide resp.citit to podla toho asi ako otoci vanok.