Zaoberá sa niekto výkladom snov?

faustina333777
9. feb 2014

Ahojte! Vytvorila som si novy nick, lebo pod starym ma ludia poznaju a chcem napisat ze toto nie je nejaky vtip, aby som tu spamovala. Ale ozaj dnes rano som sa zobudila s velmi zvlastnym snom, ktory sa pokusim nizsie co najstrucnejsie popisat a tie ktore viete jeho vyznam, prosim napiste mi. V podstate by som sla dalej, ale z toho sna som dost MIMO a musim vediet jeho vyznam.
Snival sa mi dnes nadranom... Pamatam si asi len akoby tri sceny. Islo o niekolko ludi... bola v nom moja mamina a tusim i svokrovci...ale v kazdej scene bol moj kamos z vysky. Je pravda ze som bola do neho platonicky zalubena dost dlho. Dokonca aj v case ked som chodila s mojim uz manzelom a dost som s tym bojovala.
K snu, scena prva : Bol v nej moj kamos vo vani...videla som ho v bielej vani a ta vana bola v rodicovskom byte kde som vyrastala, aj ked tam uz nebyvam. Usmieval sa na mna, nieco som do kupelne proste niesla a zrazu som ho tam vymakla ale ani on ani ja sme neboli nejako zaskoceni... Voda neviem akak bola kedze v sne som ho videla vo vani a viac menej si pamatam len hlavu a usmev nic ine.
Druha scena bola o tom, ze sme boli v nejakom panelaku, ktory stavali, alebo rekonstruovali.... a vsetko bolo dost take sive a boli tam cudzi chlapi, ktory to malovali ci rekonstruovali...prisiel mi ten panelak ako neobyvany a bolo tam nieco na sedenie...sedim tam ani neviem preco a zrazu si ku mne prisadne a usmieva sa... boli sme v zimnych bundach a tusim sme vydychovali paru...A zrazu tak aby nik nevidel- aj ked chlapi co tam robili si robili svoje a sli schodmi hore...ma chytil za ruku a ja som ju vytiahla...som vydata ma napadlo v sne...
A tretia scena bola ze sme boli na sidlisku kde som vyrastala a sla som na prechadzku...sama bez deti, bez muza...A zrazu ku mne pribehol vysmiaty a cely v bielom...biela bunda , nohavice...chcel sa asi rozpravat a vtom som sa zobudila.
Chcem len napisat, ze sa mi casto sniva s ludmi zo ZS aj zo strednej i z vysky. Aj ludi, ktorych som roky nevidela...a dost casto s tatom, ktory zomrel pred rokmi. Ale malokedy sa mi sniva ze az v troch roznych miestach stretnem jedneho a toho isteho...Kto viete vylozit ten sen budem velmi rada, lebo mam v sebe taky ako nepokoj. Dakujem pekne a prajem peknu nedelku!!! 🙂

luba28
9. feb 2014

@faustina333777 mna by napadlo,ci nahodou nezomrel a bol sa rozlucit,....

monika_k
9. feb 2014

@faustina333777 skus si pozriet tuto stranku, mozno tam nieco najdes http://www.snar.wz.sk/me01.html

seemani
9. feb 2014

@faustina333777 sny pochadzaju s podvedomia a v podstate sa ti prenasaju do sna tvoje posledne myslienky tesne pred fym nez prejdes do stavu alfa.. velakrat si uz tak prispata ze si ani neuvedomujes kam ti az zabehli myslienky.. urcite si na neho myslela ked si zaspavala,nic za tym nehladaj..

faustina333777
autor
9. feb 2014

@seemani nieco na tom bude v ten den som na neho myslela..ale otec je mrtvy uz 10 rokov uz na neho nespominam tak casto a prisnije sa mi s nim dost casto, co je zvlastne... to je asi z podvedomia ci nevedomia?

seemani
9. feb 2014

@faustina333777 kludne na neho mozes mysliet a ani o tom nevies..skus si niekedy sledovat myslienky zacni mysliet napriklad na zazitky so strednej a o pet minut saznova sustred na co myslis ..prekvapis sa kam si sa dostala..hovorime o stave uz polospanok,nie ked zi eate plne pri vedomi,ale ked uz citis ze pomaly upadas do spanku...mne sa uz dokonca par krat podarilo naplanovat si sen a dokonca aj ked sa mi nieco snivalo a v polke som sa prebudila tak som dokazala sen dosnivat opet po zaspani..da sa stym krasne pracovat len sa treba sustredit a snazit sa sen si cely premietnut hned po zobudeni este skor ako otvoris oci...:D normalne js to jak trening

seemani
9. feb 2014

.

sonasek
15. jan 2021

Ahojte vie mi niekto poradit co to znamena \r\n moj sen so snubencom sme nasadli do auta on bol opity cuval s kopca kricala som do neho nech ide pomensi zrazu sme sa cuvajuc rutili do hlbokeho jazera este viem ze som po nom pozrela ze boze utopit...nechcem sa utopit voda bola spinava zelena ja som stihla pootvorit okno a nadychnut sa a rozopnut nam pasi uz sme boli pod vodou ale ci sme vysli s auta uz neviem lebo som sa zobudila ale zo strasne zlym neprijemnym pocitom bol to zivi sen