Zamilovaná

29. dec 2023

Neviem ci je nadpis ten správny, ale iný mi nenapadol.

Prečo v živote stretnete hrozne veľa pekných mužov, a potom zrazu stretnete toho jedného a nedá vám spávať. A to ho skoro vôbec nepoznám.
Akokoľvek sa snažím, nejde mi prestať na neho nemyslieť, ráno je prvý na koho myslím a večer posledný na koho myslím.
Sedím akurat v práci a uz na neho čakám. ( nie nič spolu nemáme)To len ja som hotová z neho.
Poznám už aj jeho hlas .
Vždy keď si poviem ze ho "nechám ist" zas sa nieco pokazí. Ako včera.
Neviem co ma v hlave on o to viac ma to štve.
Sú dni keď sa cítim ako duch pri nom. Nepozdravi, ( ak sa prvá pozdravím tak odzdravi) , ak ide okolo mňa tak sa pozerá na úplne inú stranu . Včera si vravím že to musím nechať tak..... 😭
No včera sa na mňa pozrel aj 2x keď sme okolo seba isli ,usmial sa... dokonca som videla ako sa pozera do okien, ako keby ma tam hľadal , začal si pískať ( to on robí vždy) aj to mi prišlo také ako keby som ho mala počuť. Zatvárala som okno, zakyval mi a ja som bola úplne hotová. Zmena práce by bolo jediné možné východisko . No ja mam tuto práci rada a som v nej už pár rokov.

Ps1 chcela som sa len vyrozprávať
Ps2 som vydata 😭

dadka1997
29. dec 2023

Za 1. ak si v praci spokojna s tym co robis, s vyplatou, urcite by som prácu nemenila
Za 2. Ako som prisla od prveho slovala na konec, jedine, čo musim povedať je , ze ti asi v manzelstve niečo chýba, a tam rieš svoj problém.. takychto tém je tu za poslednu dobu strašne veľa, mas doma muža, rozmýšľaj nad ním, aky je? Lubite sa? Co sa ti na nom páči?
Sama vieš, že nie je správne, čo robíš

autor
29. dec 2023

@dadka1997 ved to , práca je super, aj plat...
Ale ja uz neviem ako dlho vydržím takto hnusne žiť .
Trvá to už naozaj veľmi dlho. Už aj pol roka. Neviem co je somnou. Muža svojho ľúbim, mame veľmi dobrý vzťah, nič mi nechýba, mam aj kopu pozornosti.
Ja fakt neviem. Nemám kamarátku, ktorej by som sa mohla vyrozprávať. Nikomu by som o tomto síce nedokázala povedať , ani mama nevie. Všetko to v sebe dusím. .
Vyzorovo sú si veľmi podobný, obaja tmavšie tipy.

ajajaj00
29. dec 2023

za mna je len jedna odpoved a to velmi jednoducha predstav si ze by to bolo naopak,ze by tento pocit mal tvoj muz...hmmm...otvor oci a bud rada zato co mas...

autor
29. dec 2023

@ajajaj00 toto mi vôbec nepomáha 🥺
Už som na to myslela 100x. Ako by bolo mne ? No bohužiaľ, nepomáha mi nič. A bojím sa ze som už zamilovaná. Nie som si istá už ničím. Dá sa vôbec ľúbiť 2 mužov naraz? 🤔🤷‍♀️🤔🤷‍♀️🤔

ajajaj00
29. dec 2023

prepac som uprimna ale to ja vzdy..neda sa lubit dvoch muzov naraz teda aspon podla mna..otvor oci daj si studenu sprchu a spomen si na krasne chvile s tvojim muzom...nepises kolko mas rokov ci mate deti..

autor
29. dec 2023

@ajajaj00 ani studená sprcha kazdy den nepomáha .
Ja 37,muž 45. Jedno 17r dieťa.

dadka1997
29. dec 2023

Bud vdacna za to čo mas doma, ak teda si z toho taka poblaznena, fakt najvacsiu hlupost aku mozes spravit je odist z roboty..
Tvoj muž si to nezasluzi, a ani ty ... netrap seba... predstav si situaciu keby to bolo naopak.. venuj sa svojmu muzovi chodte spolu niekam si sadnut, milujte sa sprsvte si pekný vecer pri svieckach

autor
29. dec 2023

@dadka1997 baby.. ja sa fakt snažím. Boli sme teraz s muzom na vikend preč. Sami, uzili sme si spoločne chvíle . Všetko super. Nič mi nepomáha .
Prečo myslíš ze by to bola najväčšia hlúposť? Ja si myslím ze to jediná možnosť ako na neho zabudnúť .
😭
Trápim sa , lebo som si uz toľko krát povedala ze to nestojí za nič. Ale ja to nedokážem.

iv007
29. dec 2023

Nešpekuluj a zabav si hlavu tak, aby si nemala cas na blbosti. Vies kolko zien by dalo vsetko za milujuceho manzela a zdrave dieta?

autor
29. dec 2023

@iv007 presne to si uvedomujem, viem ze kolke su urrapene, ze maju mužov idiotov. A ja mam zlatíčko doma. Sme spolu 18r. A ja to kazim. Neviem sa od neho odpútať, priťahuje ma, túžim po ňom. Neviem sa ho dočkať kedy pride a stačí ze ho budem aspoň vidieť. A uz sa desim toho ze 3 dní ho neuvidím.

domka222
29. dec 2023

Ani ho nepoznáš a z letmého úsmevu si tak rozčarovaná? Som myslela,že máš zo 20 rokov. Čo ak je ženatý, má priateľku, deti a usmeje sa len zo zdvorilosti a ty už máš vlastný scenár v hlave.

ajajaj00
29. dec 2023

tak to mas tolko rokov co ja moj muz ma 47 mame 7 rocne dvojicky a nemenila by som ho za nic na svete...neurob chybu ktora ta bude stat dokonaly vztah...on je zadany?

dadka1997
29. dec 2023

Prost o robotu pri bezvyznamnho chlapa ? Je pre nas bez ruzovych okuliari hlupost ale ta najlepsia voľba, ak si nechces pokazit manzelstvo

marcellka32
29. dec 2023

Máš sa moc dobre tak vymýšľaš, potrebujes facku...aj by som ti ju dala na prebratie, pracuj a po práci domov za mužom

madeincssr
29. dec 2023

Idealizujes si ho, si poblaznene platonicky zamilovana. Keby si to dokazala udrzat v tejto rovine, po case to hadam vysumi. Ale ak by to bolo silnejsie ako ty, zmenu prace (alebo aspon nejake to dlhodobe volno) by som nevylucoval. Pekny partnersky zvazok s manzelom a dietatom (ak sa obaja mate radi a vsetko vam klape) je najviac...

chodec15
29. dec 2023

Zeby hormony? 37r, priroda chce vyuzit posledne plodne roky na to, aby si stihla este dieta a tak ti moce hlavu hormonami, ze dostavas stavy zamilovanosti, pacia sa ti cudzi chlapi,....?

hendikep
29. dec 2023

“dokonca som videla ako sa pozera do okien, ako keby ma tam hľadal , začal si pískať ( to on robí vždy) aj to mi prišlo také ako keby som ho mala počuť” .. really? 😂 riadny cringe

diewcatqoo
29. dec 2023

Vazne mas 37? Z toho uvodneho prispevku by som si tipla, ze tak max 17 (poznam uz aj jeho hlas, pozera do okien, ako keby ma tam hladal :D). Trosku sa uvedom.
To, ze si vydata, neznamena, ze si aj slepa a nemozes sa pozriet na niekoho ineho. Ale v takom veku by si uz mala vediet pouzivat aj rozum.

h2
29. dec 2023

Máš 37 a máš 17 ročné dieťa, čiže predpokladám, že tvoj muž bude zrejme tvoj prvý a jediný partner (možno sa mýlim, ale zrejme si pred ním veľa vzťahov nestihla mať, aspoň nie vážnych). Toto je častý problém v takejto situácii. Hoci miluješ manžela a vo vzťahu ti reálne nič nechýba, tým, že si iného nepoznala, ti začne v mysli hlodať červíček, že aké by to bolo s iným. A samozrejme, že v predstavách len a len úžasné. Znova chceš zažiť ten začiatok vzťahu, tie motýle v bruchu, tú bláznivú zaľúbenosť, ktorú už s manželom nezažiješ. Keď k tomu prirátame fakt, že máš len jedno dieťa, aj to už takmer dospelé, začínaš sa v živote nudiť. A kto sa nudí, analyzuje svoj život. A kto analyzuje svoj život, dospeje k názoru, že nie je spokojný a začne robiť blbosti.
Na správaní tvojho vysnívaného kolegu nevidím vôbec nič, čo by nasvedčovalo, že by mal o teba čo i len minimálny záujem. Veď často ťa ani len nepozdraví. To, že sa občas na teba pozrie a že ti raz zakýval? To vôbec nič neznamená. A keď vie, že si vydatá, dúfam, že má dosť rozumu a na vzťah s vydatou ženou ani nepomyslí.

mladena
29. dec 2023

Presne ako píše h2, tiež si myslím že to môže vyvierať aj z pocitu že si toho dosť neskúsila ale proste to sa rozumovo nedá vysvetliť prečo ťa zrazu priťahuje niekto konkrétny a mne sa to stalo tiež, mala som 30, teraz 38 a musím povedať, že ma prebralo až keď som zistila, že tak ako som si idealizovala toho chlapa, tak aj náš vzťah s mužom som si dosť idealizovala a žila v klamstve aký sme spokojní, pretože sa ukázalo, že aj on má túžieb až nad hlavu a vyjasnili sme si určité veci a aj sex zlepšili, lebo ja už som začala myslieť na toho druhého a bolo mi to ľúto, ale za to fakt môže len stereotyp a sex s kýmkoľvek po čase zovšednie a zovšednel by aj s novým. Síce som aj zmenila prácu, ale to vyplynulo z okolností, no aj tak som myslela na toho predtým, až kým ako hovorím neprišla tá pomyselná "facka" od muža, lebo dosť to bolí priznať si pravdu, že síce vzťah je dobrý ale niečo tomu chýba a aj iné dôležitejšie rodinné problémy prišli, čo trebalo riešiť.. Teraz by ma ten chlapec predtým už ani len nezaujal a chápem rozumom aj srdcom, že to nemá význam točiť sa v bludnom kruhu nejakých vzťahov. Dôležitejšie je nájsť sám seba a pokoj v duši a žiaden vzťah na svete to za teba samú neurobí.

autor
29. dec 2023

Skúsim odpovedať tak hromadne.

Bohužiaľ 37 uz... a cítim sa ako som sa necítila ani v 16cke. Ano, môj muz je môj prvý vážny vzťah . Bola to láska na prvý pohľad, láska stále trvá nedokážem si bez neho predstaviť život.
Nechcem stihnúť uz žiadne dieťa 😂😂 mam jedno a úplne mi stačí. Ci sa mi páčia muži? No ved jasne, rada si pozriem pekného muža ale tým to končí, inak ma nezaujímajú. Iba tento jeden mi spávať nedá. Bojujem s tým pol roka uz . Skúšala som 3t dovolenku, nepomohlo. Viac byť na dovolenke nemôžem.
Neviem ci vie ze som vydatá ale vylúčené to nie je. Netajím to 😂a nosim aj prsteň.
Ci je on ženatý tak to vôbec netuším , prsteň nemá tak neviem.

Viem, mala by som mať už rozum, no nie je, zobral mi ho ako aj môj pokoj.
Pracujem a idem potom za mužom domov, to áno, len aj doma na neho myslím.

Možno si to domyslam, no vraj žena cíti keď je tam niečo viac. 😆 viem,že pre vás to znie hlúpo. 😀

h2
29. dec 2023

A ty si sa s tým mužom vôbec nikdy ani nerozprávala? Okrem toho, že sa občas pozdravíte? Veď o ňom vôbec nič nevieš, ani len, či je ženatý, alebo či niekoho má. Čiže sa len občas letmo zahliadnete a ty si zaľúbená, až po uši, len z toho, ako vyzerá? 🤔

autor
29. dec 2023

@h2 ja viem je to na smiech 😂 no tak to je 🤦‍♀️
Nie nerozprávala, iba sem tam o práci. Nie sne priamo kolegovia, pracujeme v jednej budove

marcellka32
29. dec 2023

Čize on je len človek z výťahu/budovy ktorý sa na teba pozrel a ty si z neho hotová? A prečo vlastne? Pre jeho vzhľad? Lebo človeka ďaleko ako vzhľad robia jeho činy, chovanie a to ty vôbec nepoznáš ....Vis ako sa správa k ženám, ako sa o nich vyjadruje, ako sa všeobecne správa v spoločnosti, a či nie je zadaný????
Zloz ružové okuliare, oplachni sa studenou vodou, objednaj rezerváciu v reštaurácii pre vás s mužom, zamestnaj myseľ inými vecami

h2
29. dec 2023

No ale, prepáč, potom je to "láska" z kategórie, ako keď puberťáčka miluje herca, alebo speváka. Ale u nej je šanca, že z toho vyrastie. Proste si tie pocity zakáž. Uvedom si, že je to celé hlúposť, že je to nereálne. Keď ty máš 37, chlapík zrejme bude mať tak okolo 40. Je veľmi malá šanca, že je nezadaný, najmä ak je to typ, do ktorého sa ženy zamilovávajú na prvý pohľad. Tak ber, ako fakt, že je to ženatý otec rodiny (hoci to o ňom naisto nevieš). Snáď ti to pomôže sa od neho odpútať.

danica2711
29. dec 2023

preber sa. Na toto pojem "láska" vôbec nepoužívaj, pomotala sa ti hlava (alebo iný orgán) z chlapa, čo ťa ani nepozdraví, vôbec ho nepoznáš, ale 2x sa na teba usmial! Toto si si mala odkrútiť v 15 rokoch, kedy si zbožne pozerala na spolužiaka z vyššej triedy, teraz je to už akosi smiešne - resp. bolo by to smiešne, keby sa to týkalo len teba. Netýka, môžeš dokonca svojou oneskorenou pubertou zničiť 2 rodiny, tak si uvedom, čo robíš a spamätaj sa

marifu
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
29. dec 2023

@marcellka32
@h2
Ma 30r
Ja chcem po tých ružových okuliaroch poskakat 🤐😒
Co mam robiť keď ich neviem dat ani z očí dole. 😭

autor
29. dec 2023

@marifu čože rok ? Trvá to pol roka a ja už teraz nevládzem

autor
29. dec 2023

@danica2711 napriek tomu ze to všetko viem, ďakujem za každý koment ktorým sa ma snažíte prebrať