Ahojte nedaju sa mi zobrazit funkcie na MK AKO spravy, moj bazar moje nakupy, a vyhadzuje mi Prístup k webu www.modrykonik.sk bol zamietnutý
Nemáte povolenie na zobrazenie tejto stránky.
HTTP ERROR 403
Co mam robiť ? Dakujem dušičky 🙂❤
mne to tiež robí . . . .
@admin halooo,
pisat IP spravu neviem...
aj ja mam taky problem
tak to je chyba MK, len som zvedavá ako to potom odvovodnia, správca MK čo robí??
nemôžem ani odpísať, ani prečítať . . . .dačo tam do . . . .
Aj ja to isteeeee 😠
to asi každý to teraz tak ma
mne to robí už od 17,00 hod. to je 5 hodín
neviem kto to tam riadi, ako si to predstavujú?, a k tomu si platím plusko
mne tiez nic nejde od 17.00 hod., je to uz dost dlha doba, mali by s tym nieco robit😬
Mne ti nejde na mobile ani teraz pozrieť upozornenia ☹
Jedine cez tablet ☹
Mne to isté už som skúšala aj všelijaké aktualizacie aj vypnúť tel.a nič a na notebooku mi ide vsetko normálne len cez telefón nie stále mám moj bazar aj moje nakupy zamietnute.Tomu fakt nerozumiem ☹
AHoj podobne aj ja, musí nám to napraviť modrý koník my stým nič nespravíme, ak sa to vôbec dá, inak som skončila tu na modrom koníku, Môžeme napísať adminovi, jedine,
Naozaj by bolo fajn, kebyže @srdiecko4u alebo @admin sa TU vyjdril, pretože s mnohymi som odkazana na komunikaciu len cez bazar a IP a nic z toho nefunguje, za PRO si platím nejde len o ten poplatok (škody ktore takyto vypadok može spôsobiť môžu byť ďaleko vačšieho rozsahu).
Pride mi to naozaj neprofesionalne 😵
@penelope10 Ahoj, clanok o tom, kde je problem a ako sa da odstranit najdes v mojom blogu - pozri sa, vyskusaj.
Je potrebne vycistit vyrovnavaciu pamat, ale problem mame aj s Chrome.
@srdiecko4u ďakujem krásne za radu vyskúšala som vyčistiť tú vyrovnavaciu pamäť a už všetko ide ako má 🙂 Ďakujem
@baby333 Super 🙂
Vyčistené a všetko funguje! 👍
@srdiecko4u ❤ ďakujemeee 👏
Ako si to vycistim
ako si to vyčistiť??
ako vyčistím vyrovnavaciu pamäť??
Mne tiež dlho trvalo kým som to našla 😀 mám huawei tam to mám v : spravca súborov-cistic uloziska-vycistit vyrovnavaciu pamat kazdy den 🙂 a už mi to šlo 🙂
@srdiecko4u ide to lahko vycistit?
@girls Tu je návod, vyskúšaj https://www.modrykonik.sk/help/#howto-clear-cache
Napr. mne to cez ten navod nešlo lebo ja som to nemala v nastaveniach ale úplne inde, treba jedine pohrabat v telefóne trošku 🙂 ak to nepôjde.
BAby Ďakujem Vám podarilo sa mi to, dík
Ahoj, nie som IT znalec, ale obráť sa na správcu MK, good luck😉