Zámena manželiek - idete do toho?

lili007
11. dec 2015

Ahojte kočeny, chceli by ste niektoré skúsit TV reláciu Zámena manželiek??? ...zo srandy, ...pre zmenu stereotypu, ...pre vyjasnenie vzťahov, ...kvôli rodinným problémom, ...pre financie??? Ak áno napíšte mi do IP správu. Rada odpoviem na otázky.

jadelka
11. dec 2015

sa strapnit pred celym Slovenskom aj Cechmi 😀

h2
11. dec 2015

Nikdy, nikdy, nikdy by som do tejto relácie nešla! Videla som z toho pár dielov , úplne najnepochopiteľnejšie je pre mňa, keď tam ide matka nejakého fakt malého dieťatka, ktoré ešte nechápe, kam to mama zmizla, nevie, či sa vráti a prečo sa zrazu oňho stará nejaká úúúplne cudzia žena, o ktorej nikto dopredu nevie, čo je zač. Zákonom by som to zakázala!

sissy27
11. dec 2015

@lili007 veď choď ty prvá 😀
a teraz vážne - preboha načo tie žvásty o srande, zmene stereotypu, nedajbože vyjasnenie vzťahov... jediná motivácia tých, čo sa tam prihlásia, je honorár... a tak to aj celé vyzerá - jednoduchí ľudia z nie celkom dobrých sociálnych pomerov...často katastrofálne hygienické podmienky a iné chuťovečky... kto normálny sa na toto môže dať nahovoriť? 😅

natalym
11. dec 2015

@sissy27 Ale čumíme na to, nie?

sissy27
11. dec 2015

@natalym a vieš, že ani nie? sem tam zhliadnem nejaký diel, ale nevyhľadávam v programe 🙂 ale vlastne možno len ja mám to "šťastie", že zrovna tých pár dielov, čo som videla, boli také extrémy 😅 a inak je to úplne slušná, vtipná a dokonca poučná reality show 😅 tak potom pardon 😎

deltaa
11. dec 2015

@sissy27 to sa pomylili správne malo byť Zámena sockariek 😝

natalym
11. dec 2015

@sissy27 A veď ja sa tiež kuknem, čo by nie.

dzjanetta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majka35
11. dec 2015

divím sa každej žene, ktorá dobrovoľne vystaví svoje deti takému stresu ...

mihula
11. dec 2015

točí sa to jeden den,vsetko a potom sa to zostriha na 10dni.Ziadna hroza.Poznam babu od nas,ktora to absolvovala a vsetko ma svoj scenar.Kto to lepsie zahra,ten ma lepsi honorar 😀

bonaqa2013
11. dec 2015

@mihula to vážne? Tak od dnes som to už úplne prestala pozerať...

jeennyv
11. dec 2015

@mihula Fakticky za jeden den ? ako nic v zlom, ale ak je toto pravda, tak sa chytam za hlavu a uvazujem o tom, ako moze byt niekedy na jednom mieste tolko vadnosti pokope, lebo su veci, ktore nezahras......

natuska87
12. dec 2015

@lili007 Najlepsi su tam ti "alfasamci", ktori sa predvadzaju a chcu dokazat kamosom a kolegom, ako to maju "pod kontrolou"...Alebo tie akoze "sebavedome" a "samostatne" zeny, "silne osobnosti"....Ale pre peniaze su schopni urobit vsetko...Podaktori.Rozhodne nie inteligentni a zdravi jedinci...