Prave skoncila politicka diskusia a som totalne zhnusena ... z nasej vlady, zo vsetkych politikov, z toho ako sa na Slovensku zije. Baby, podme si urobit politicku stranu. Ved nas je tu vela sikovnych! Napriklad tento tyzden - Vahostav. Ked si predstavim, kolki zvivnostnici tam makali, a nedostanu ani cent. Maju rodiny, deti, dlhy ... Moc nechybalo a mohli sme takto dopadnut aj my. Tiez sa mojmu crtala robota ako subdodavatelovi na dialnici, no chvala bohu ze to nevyslo. Nezijem si zle, ale ked vidim, kolko je na Slovensku svinstva a dobre sa maju len zlodeji, je mi tazko... 😠
@mima4 ja si nemyslim, ze sme narod zlodejov. Vadi mi, ako to tu funguje. To, ze pridavky na dieta su 23 eur ... to je vysmech. Keby sme sa dali my mamy dokopy, aby sa mali nase deti lepsie, to by bolo super 😉
Baby ja to myslim vazne, kto ide do toho so mnou?!? 🙂
@janulienocka ja sa pridam, budem prvym clenom v tvojej strane
@traffic tak uz sme dve🙂 vitaj v udernom tyme!
@janulienocka Idem do toho s vami 🙂
jeziiis takze uz sme tri🙂 juchuu
@janulienocka na zaciatok to staci, takze najprv vymyslime nazov strany apotom nasu viziu
K vizii - chcela by som, aby bolo Slovensko krajinou, kde budu ludia dostojne zit, mladi nebudu musiet utekat do zahranicia za pracou, mlade rodiny nebudu zivorit, skorompovani politici nebudu veselo hrabat dalej, dovysteruju sa kauzy gorila a pod. a ludia budu hrdi a stastni ze tu ziju ... To by som si priala ja. Povedzte dievcata vy vasu viziu a spolu to dame dokopy 😉
Aj ja sa chcem pridať
@janulienocka no Angela Merkelová je šuvix 😎
@janulienocka no vizia je to pekna. ale aby to fungovalo, musia ludia prestat fungovat stylom - no ten mi pomoze vybavit to a iny toto. a moja teta/mama/ujo/kamarat robi tam, tak mi to vybavi... a moj znamy pozna toho znameho, tak mi pomoze...
@janulienocka Zivoria vsetky vekove kategorie...Aj ludia, ktori pre krajinu poctivo pracovali 30,40 rokov...Ludia, ktori pracuju za 350 e, poctivi zivnostnici...noznice v spolocnosti sa otvaraju viac a viac...Nefunkcne zdravotnictvo, skolstvo...je toho vela
ahojte kedže nie som žena budem Vám posielať len sponzorské dary 🙂 vlastne tie nie, veď by sme už boli ako každá iná strana, zvlášť, keď tieto dary nepriznáte 🙂
krásne ránko a držím palce, len pozor aby si Vás nemýlili s feministickým hnutím 🙂
@diskutujuci však my by sme určite chceli do týmu aj chlapov😊
@janett123 dobre ako osobny bodyguard? OK ale musím trošku pocvičiť a zamakať na sebe 🙂 alebo aké sú ešte voľné miesta? môžem ti poslať CV.. odporúčania z iných politických strán.. 🙂
@janett123 ale co robi vlada inak ako vsetci ostatni? nic. len to robi vo väcsom, pretoze ma dosah na väcsie peniaze... plus - na slovensku je demokracia chapana velmi zlvastne. ja mozem "vsetko", ved je demokracia, tak sa do mna nestarajte... no v podstate ano, ale moje "vsetko" konci tam, kde zacina susedove a to uz si velka väcsina neuvedomuje... a to vidis aj na vychove deti, na pristupe k verejnym veciam...a kym sa toto nezmeni, tento pristup, tak mozete zakladat novych stran habadej... vazne sa zamysli, ci u vas doma vsetci dodrzuju kazdy zakon, ci vyuzivas pri vybavovani cohokolvek nejake znamosti alebo nie, ci jazdite podla predpisov, ci davate lekarovi "dakovne" alebo vybavujete nejakeho lekara pre pribuznych...
a to, ze to robia vsetci nie je ospravedlnenie, to je presne ten dovod, preco to na svk funguje tak ako to funguje...
@bubelko no ved to, ze vznika stale vela novych stran, uplne o nicom, uplne zbytocne ... Ale keby sme sa dali dokopy my baby z konika, tak sme urcite urobili nasim detom lepsiu buducnost. Napriklad v takom Norsku, co zarobia na predaji plynu, odkladaju pre dalsie generacie...
myslela som ze dame dokopy sukromnu skupinu a zacneme chystat ciele, stanovy, ale kde nie je vola, tazko sa hlada cesta ☹
@janulienocka ahoj prečo to píšeš? veď 7 hodín po zverejnení témy ste už boli tri ďalšie sa pridávajú 🙂
želám ti/vám, kým ešte nie si šéfka a smiem tykať všetko len to dobré 🙂
@janulienocka
no nasa vlada je len odrazom nasho naroda, takze neverim, ze akakolvek politicka strana to zmeni, najprv sa musime zmenit my, mat urcite hodnoty, ale vacsina ludi nema problem s amoralnostou, napr. ma tu niektora mamicka vycitky, ze jej muz zivnostnik nepriznava vsetky prijmy? 😉
kto dokaze kradnut v malom, dokaze aj vo velkom...