Zalando - vrátenie šiat

daridari11
18. júl 2022

Dievčatá, mám otázku, vraciam do Zalanda šaty, iba vyskúšané, ceduľku som iba odviazala a odložila, pre prípad, že budem šaty vracať. Teraz tú visačku neviem ani za svet nikde nájsť. Aké máte skúsenosti s vrátením, keď chýbala visačka? Má vôbec zmysel to vracať?
Šaty stáli 129e, keby boli lacnejšie, nechám si ich....ale nesedí mi už druhá veľkosť konktrétnych šiat, asi mi skrátka ten strih nejde.
Ďakujem za odpovede

ms_green
18. júl 2022

Vracala som sukňu, ktorá mala vysačku cez zips a musela som ju odstrihnúť. Poslala som späť bez visačky a nebol žiadny problém. Ani v podmienkach vrátenia nepíšu, že tam musí byť visačka.

daridari11
autor
18. júl 2022

@ms_green Ďakujem, to som rada, tak idem poslať🙂

ninusa4
18. júl 2022

Áno ako píše vyššie , tiež som vracala veľa krát bez vysačky a nikdy žiadny problém . So zalandom celkovo som veľmi spokojná

daridari11
autor
18. júl 2022

@ninusa4 Ja som tiež spokojná, len som si nebola tou visačkou istá. Nezvyknem ich dávať nikdy preč, lenže zle sa to skúšalo s ňou. Peniaze vracajú za tovar asi najrýchlejšie spomedzi eshopov, kde nakupujem.

viky173
19. nov 2023

ahojte, ako ste prosim vas odosielali balik s tovarom, ktory chcete vratit? na stranke som sa docitala, ze iba staci prist na postu a balik odoslat, ale ako? doporucene? respektive ako ste ho zasielali vy? vdaka