Ahojte baby !
Ake zakladne farby kabeliek by som mala mat v satniku take co sa hodia ku vsetkemu? Samozrejme nechcem ich 10 ale neviem naozaj v tomto okrem ciernej aku by som este mala mat.
Ďakujem
urcite bezovu, to sa hodi ku vsetkemu, take univerzalne tvary podla toho co vsetko v nej nosis, nejaku listovu mozno v nejakej cervenej ci bordovej farbe podla toho aky mas prevazne satnik
Ja mám čierne, dosť veľa. A potom k rifliam pár takých farieb ako červená, ostro žltá, ostro ružová, výrazne zelená či modrá. Hnedú či béžovú nemám ani jednu, nepáči sa mi taká farba na kabelke, hoci je to považované za klasiku hodiacu sa ku všetkému.
Mne skôr ako farba teda ide o štýl a tvar. Môžem mať aj 10 čiernych kabeliek a nie každá ide k niečomu, niektoré mam veľké, malé, cross body.. . Univerzálnu výraznú mam farebnú od desigual 😁 to fakt k hocičom a ešte je aj neznicitelna. Kúpila som.si nejaké farebne a proste nie, na povale sú vyložene 😁ak teda prežili pár nosení, lebo wuch som si kúpila 2 a rozpadli sa hneď 😂 aj druhá ktorý mi vymenili kus za kus hneď sa rozpadla zase... Čiže idem radšej na kvalitu a tvar..
Za mna cierna, bezova, biela a cervena alebo v nejakej farbe, co rada nosis a hodi sa k celkovemu satniku. Tiez odporucam mat kazde iny typ kabelky tvarom. Moja oblubena je bezova, teda skor karamelova. A potom cierna
Ja mám béžovú, horčicovú a červenú a zelenú na oživenie outfitu pretože mám radšej jemnè farby na oblečení a len take jednoduché. ešte mám bielu slamennú veľkú tašku na pláž/kúpalisko. A ruksak v staroruzovej a tmavej béžovej.
@fantaghiro21
@dominikac321
@ivkazba
@simca06022011
@kiki68
@sasitimi17
Jej dakujem vam baby.Napriklad ja tie nemam rada farebne kabelky tzv.zlta ruzova fialova cervena dajme tomu toto nie mozno tak na svadbu alebo prilezitost ,na nosenie mam naradsej ciernu ta sa mi hodi ku vsetkemu .Hnedu tzv tu ťaviu farbu nemusim ani take hnede veci sa nenachadzaju v mojom satniku mozno jeden sveter a sandale .
Bielu kabelku si tiez neviem predstavit s cim by som ju nosila .Moj satnik je prevazne tych neutralnych basic farieb .Vzory max kvetinky a pruzky.
mne sa este paci konakova farba to je taka tmavsia hneda...
@dominikac321 no tou ťaviou som mala na mysli tu koňakovu 😁 V tejto farbe nenosim veci fakt jeden sveter a sandalky
Ja mam bežovú , čiernu, bielu, ružovú, malinovú, hnedú a ešte mam aj elegantný biely ruksak maličký
@ninusa221 ďakujem ☺️ asi ta bezova farba je taka telova ,to by sa este dalo
Ja mam čierne, hnede,kovbojske, červené, modré, letné pletene, dovolenkove..