Základná škola Wonderschool

kharima
6. jún 2017

Ahojte, nemate nahodou niekto skusenost s Wonderschool? Popripade neviete mi poradit dobru anglicku skolu?
Dakujem 😊

eukcunpalgiov
11. feb 2020

@kharima áno mám skúsenosť s touto školou Wonderschool na Bilíkovej 34 v Bratislave. A nie veľmi pozitívnu. moje deti tam chodili na skúšku na niekoľko týždňov, no rozhodli sme sa ich odkiaľ odhlásiť. Úroveň angličtiny učiteľov je dosť pochybná. V čase keď sa moje deti chodili mali iba jedného native speakera, ktorý však nebol vyštudovaný učiteľ. Počas vyučovania vládne zmätok či sa vyučuje v slovenčine, či v angličtine. Zdá sa, že nikto v tom nemá jasno. Ďalšia vec je že, žiaľ, exteriér školy je neupravovany; sídlisko kde sa škola nachádza je pajzel zahádzaný odpadkami. Raz som tam dokonca videla aj potkana. Ráno je problém dostať sa ku škole autom, keďže cesty sú zablokované rannými zápchami.

natal_ka
13. mar 2020

@eukcunpalgiov A nakonec jste tedy dali děti kam? Hledám AJ bilingvní školu v Bratislavě... na Winderschool jsem se byla podívat, ale právě absence zahraničních lektorů mě celkem odrazuje. Díky, Natalie

eukcunpalgiov
14. mar 2020

Zdravim Natália. V októbri 2019 sme sa odsťahovali do zahraničia, takže aby som odpovedala na vašu otázku: do žiadnej na Slovensku. Ešte sa nám pozdávala škola Galileo v Podunajských Biskupiciach a BESST v Trnave, hlavne tá v Trnave sa mi páčila. Avšak, ani jedna z týchto dvoch škôl nemala voľné miesta pre všetky tri moje deti. Ak by sme ostali na Slovensku, tak by som celkom určite zvolila štátnu školu. Učitelia aj metódy výučby sú rovnaké ako vo Wonderschool.

styrizuby
3. máj 2024

-

styrizuby
3. máj 2024