Ahojte , moj zajko si zo seba dáva plno srsti ktoré potom dáva do domčeka a asi mu siblo lebo si tam dáva seno a všetko čo je v dosahu celé brucho si už oholil a nemá tam už skoro nič len keby trebalo je to samička každý hovorí že sa cíti na jar už som si o tom googlila ale nemá sa oholiť cela a hrozne sa od včera zmenšila ak si dala dole tu srsť keby ste chceli pošlem fotky ak by pomohlo dnes som jej aj cistila klietku a začala útočiť
keď som sa tej srsti dotkla a začala ju brat do úst a ja som jej to chcela vytiahnut ale nedalo sa tak som jej tam tu srst po čistení dala spät aby sa nezačala holiť od znova ale stále sa holí ak ste sa s tým stretli tak mi prosím napíšte aby som vedela čo sa deje a že čo je potreba volať zvelorekara 💗🐰🐇
Cakanie na mlade. Aj nasa macicka to robila. Printzv.pseudogravidite-uplne si oholila brusko
@julca405 ak ste ju skúšala dávať pripustiť, tak podľa tohoto správania sa 100% jedna o prípravu na vrh. Úplne všetko čo popisujete. Vaša samička hniezdi, za žiadnu cenu sa jej už nechytajte jej hniezda, začala to zasa žuť aby odtiaľ dostala Vás pach. Nepíšete aký druh zajaca máte ale gravidita trvá približne 28 až 40 dni podľa druhu. 🙂 ak ste pripúšťali v tomto obdobi tak sa rozhodne pošťastilo 🙂
Stavia hniezdo, ak nemala ako prist k maldym, ma pravdepodobne falosnu graviditu.
Falošná gravitida si myslí že bude mať malé.
Aj moja sa vysklbala na bruchu a vsetko nosila do hniezda...za cca 24 hodin porodila. Mozno ten vas kastrovany samec nie je uplne uspesne vykastrovany ;)
@julca405 takze tu je problem... samicka ma pri samcovi vybudene hormony a ma falosnu graviditu. Moze byt pri nom agresivna, lebo si chrani svoje uzemie, kedze si mysli, ze bude mat mlade. Trapi sa tym. Najlepsie bude dat vykastrovat aj ju. Skuste oslovit ineho veterinara, lebo sa zbytocne bude chudera takto trapit stale.
@julca405 si z Roznavy, ako mas napisane v popise? Ak ano, mate viac veterinarov, ktori sa venuju domacim malym zvieratam:
https://www.roznava.sk/zoznam-veterinarov-v-roz...
Moja barančekova samička si tiež trhala a to nemala ani jeden x muža pri sebe, a nosila si v papulke slamu a robila hniezdo. Potom ju to prešlo
Takze ahojte neviem s kade ale asi sa nepodarila kastracia lebo mame 4 malé 😍😂
@julca405 tak predsa hniezdo 😁🥰
@julca405
zajúšiky😍 aj cez antikoncepciu
Ja by som prijala malych zajačkov ale nemam zahradu
@julca405 nevynechal príležitosť, nezaváhal ani sekundu...😃
Nie nadarmo sa hovorí - pária sa ako zajace...🐇🐇
@julca405 ja by som povedala, že bude.mat mladé a robí si hniezdo