Chcem si kúpiť záhradný otočný sušiak na prádlo, no včera som si ho bola omrknúť v baumaxe a majú rôzne typy a samozrejme rôzne ceny od 800,- až po 4990,-. Poraďte mi prosím, ak máte skúsenosti, ktorý je lepší a ako si vybrať ?
ahoj a ja sa chcem spytat aky je vas nazor na susicky pradla??videla som to vo svajciarsku a len co viem ze uteraky boli take jemnejsie..dakujem.
Ja susicku mam, pouzivam ji v zime, jelikoz nemam kde susit a mame vlhkej byt. To pradlo je z ni opravdu jemnejsi a prijemnejsi 🙂
gedren a musis ho zehlit?
ja mam zahradny susiak taky ten kolotoc a spodnu cast mam zabetonovanu a vrchnu do tej spodnej dam na jar a na zimu odlozim dovnutra.Je to super mat vonave slnecne pradielko,len na jesen mi vadia skorce chodia na susedove cervene hrozno a co myslite ako vyzera taka bielizen a okna ked tie mrchy chyti pazravost 😠 .
praveze skoro nic netreba zehlit.chceme si ju teraz zaobstarat.
my mame taky ten susak - kolotoc z Baumaxu, myslim, ze i ten nejdrazsi treba nejak ukotvit, zatizit, ci zabetonovat, vetru to proste neodola. Takze k puvodnimu dotazu, podle me se neoplati kupovat ten nejdrazsi
evik01 prepac za zmenu temy 😕 prosim.
my tiez nemame najdrahsi a uz ho mame aspon 10 rokov, vymenili sme raz snury, ale to myslim treba na kazdom po case, ale je uplne ok, je odlahceny tiez ale urcite nestal viac ako tisicku /adekvatne k tej dobe/
evik 01
Všetko je o peniazoch. Ten najdrahší má stahovacie šnúry do stojana. To znamená, že ich nemusiš pred vešanim prádla utierať. Inač sa delia podľa toho , či sa daju skladať ,alebo nie ,ale taktiež podľa toho , ake maju dlhe šnúry napr. ALU 50 má šnúry dlhé 50m ALU 60m atď. Takže tak.
ahoj ja mam susiak do zahrady so stahovacimi snurami, cize sa da perfis poskladat a nedam nan dopustit....
mam aj susicku a som s nou spokojna, davam tam skoro vsetko, nemusim zehlit len povystierat a sup do skrine a pradlo je jemnejsie... 😉
ja mam tiež zahradny ame ho zabetonovany ale da sa vytiahnut az na to že je trošku slaby.ale je super. 🙂
baby skazil sa mi susiak a potrebujem kupit novy nemate nejaky tip? 🙂
poradte, prosim, aky si mam vybrat ?? lacnejsi ci drahsi ?
Kup ten najstabilnejsi. susedia maju a lietal im po zahrade...