Neviem kam s tým, tak píšem do voľnej diskusie.
Niekto z BA čo by mi vedel poradiť ako to je s cestovaním zo Záhorskej Bystrice do napr.centra BA?
Nie sme z BA, plánujeme sa presťahovať a zvažujem či bude dochádzanie do práce zo Zahorskej bezproblémové.
Ja byvam kusok od zb, spojenie s ba je dobre, zapchy su prijatelne, ked odchadzam o 7,30 autom z domu, zastavim sa vyhodit syna v lamaci pri skole a idem smer mesto, o 8,15 som na mileticke v ruzinove...mhd je zvacsa plna, ale ako uz bolo pisane daju sa pouzit aj dialkove autobusy, na ktore plati listok mhd, bus 37 ide smerom most snp
Ok
@sjuzik15 ahojte aké je teraz aktuálne bývanie v ZB ? Zaujímajú ma školy, škôlky, krúžky a zápchy 🙂 ďakujem
@matovicova ja nebyvam priamo v zb...ale zvysila/zvysi sa kapacita skolky aj skoly...dostavuju...na skolu som nepocula toho moc dobreho...vela deti beru odtial prec...riaditelka funguje stylom..ty si kamaratka, tak budes ucit...vobec nevadi nulova kvalifikacia...
Zapchy...kedze je covid a vela ludi je HO...tak je to uplne v pohode...v sucasnosti vozim syna na tehelnu kazdy den a trva mi to tak 25 min.autom...
@erikavesela fuuu tak to si ma moc nepotešila s tou školou...a to je tam len táto jedna jediná? Čítala som, že tvoj syn chodil do lamača do školy, tam to bolo lepšie?
@matovicova ano...len jedna...starsi este chodi..ano, s lamacom..som spokojna..k tej skole v zb ti poviem priklad..sj ucila byvala vojacka..ziadne pedagogicke vzdelanie a podobnych ucitelov je tam viac...kamoska brala deti prec, spoluziaci mojho syna prestupili do lamaca zo zb...aj mladsieho chcem dat do lamaca
@erikavesela ďakujem ti za cenné info. V lamači to je prosím ťa, ktorá škola? My sme z Dúbravky, tu mame az 4 ZS, preto sa pýtam 🙂
@matovicova rado sz stalo...malokarpatske namestie
http://www.skolalamac.stranka.info/
@erikavesela ahoj, môžem sa ťa ešte spýtať, su v záhorskej nejaké krúžky pre deti?
@matovicova ahoj...kedze tam moje deti nechodia, tak neviem...skus pozriet stranku skoly...ale urcite je tam futbalovy klub
@sjuzik15 my bývame v ZB 3 roky. Hoci zažíva stavebný boom, stále to má charakter "dediny v meste", pre mňa fajn pocit keď prídem domov, akoby som odišla od všetkého ruchu mesta a užívam si to tiho, aj to že dieťa sa môže ísť von samé zahrať, zvládne cestu do/zo školy samé. Cestujem na druhý koniec mesta mhd. Do centra mesta je tu priamy autobus, cesta trvá cca 30min. Okrem toho je možné prestúpiť v Lamači, alebo na Patrónke na iné autobusy. Navyše všetky medzimestské autobusy smer zo/do Záhoria je možné použiť, majú zastávku v ZB a platí električenka ,ako na mhd. Ale aj tu už zvyknú byť zápchy, zatiaľ znesiteľné, pokiaľ sa nič nestane na diaľnici prípadne v tuneli Sitina(vtedy sa autá presmerujú cez ZB,Lamač). V okolí sa ešte stavia, Stupava, Bory...tak uvidíme čo to priniesie.