Poraďte prosím niečo účinné a overené proti zahmlievaniu skiel v aute. Veľmi pekne ďakujem.
klima
@katharas mozno od veci, nikdy som to neskusala, ale na rosenie okuliarov som pocula radu, ze nastriekat penu na holenie a utriet. Mozno hlupost, ale za skusku vela nedas 😉
ach mi hovor. ja uz mam asi zle tesnenia ci co, deti furt trieskajudverami a ked prsi a vsetci zacnu dychat to je otras. furt rozmrazujem.
ceresit proti vlhkosti
@petricka22 len aby jej po tom neostali zvnutra celneho skla smuhy, v ktorych sa budu lamat a rozpijat svetla protiiducich aut a svetla na ulici v noci. Potom by mohla zle vidiet a moze ju to oslepovat.
@autorka, co znamena, ze byvate vo vlhkom prostredi? Kde byvate?
@moonlight1210 je to mozne, vyskusala by som to na kusku, mozno sa to bude cele mazat a zle utierat…
moj dlhorocny osvedceny trik: umyt skla zvnutra alkoholom ( nejaka okena s alkohol napr.) , zarucene funguje, prve,co sa ti tam zahmlieva je ta spina, mastnota...
Údajne piesok kde mačky chodia kadit
@katharas v alze som si kupila take odvlhcovacie vrecusko do auta, funguje super
@pallacinka29 To som pocula aj ja. Dat do auta pohlcovac vlhkosti.
Aj ked pricin moze byt viac:
@katharas v zimnom čase, ak zapneme klimatizáciu na vyššiu teplotu, pomôžeme si tak eliminovať vlhkosť v kabíne auta. Rovnako predídeme nepríjemnému zahmlievaniu okien a zarosené sklá nebudú mať taktiež šancu. V neposlednom rade so spustenou klimatizáciou dokážeme rýchlejšie odmraziť okná, predovšetkým to vpredu
Zevraj vrecko ryze na palubivku pomaha
Je jesen, zima a vlhko. Kombinacia rad. Vymenit vzduchovy filter, dat skontrolovat klimatizaciu, umyt zvnutra okna niecim, co ma alkohol, kupit pohlcovac vlhkosti (Ceresit,..)
ja uz 2dni skusam ryzu nasypanu v ponozke na palubovke (ked autom odchadzam samozrejme to schovavam nech to tam netrci 😉). Zatial to vyzera, ze pomohlo.
@katharas klimatizácia