Záhadné bolesti krížov

sandral
26. nov 2017

Baby, neviem, či mala z vás už niektorá podobné problémy, ale budem rada, ak mi budete vedieť poradiť.
Mám po menštruácii 12 dní a keď sedím, tak ma bolia kríže, niekedy až tak, že ma bolí aj stehno, príp. slabiny a čo je najhoršie, tak niekedy cítim neurčitú bolesť aj v podbrušku. Niekedy je to na jednej strane, inokedy na druhej, alebo aj na oboch stranách, kedy ako. Brucho ma dotyk nebolí, na krížoch som si na ľavej strane od chrbtice nahmatala bolestivý bod, ale nie je to až také strašné.
V noci bolesť necítim vôbec, keď stojím, tak je to tiež v pohode, ale v sede cítim na oboch stranách. Minulý mesiac som mala toto isté, spomínala som to svojej Dr., ale ona mi povedala, že niekedy sa bolesť z krížov premieta aj do podbruška, vraj gynekologické problémy by sa mi objavili počas menštruácie.
Cyklus mám v pohode, nemám silnú menštruáciu a ani kŕče, nikdy som nemala problémy, ale s chrbticou už áno.
Tie bolesti nie sú až také neznesiteľné, že by ma obmedzovali.
Som na liečení so synom, takže nemám inú možnosť iba skúsiť tu.

ja197
26. nov 2017

Máš to stále alebo len v strede cyklu? Ja mám totiž podobné príznaky v čase ovulácie, vtedy presne viem že mám plodné dni 🙂

bnov
26. nov 2017

Keďže máš 12 dní po, tak mi to vychádza na ovuláciu. Ja som mala podobné problémy keď som mala blokovanú driekovú chrbticu.

sandral
autor
27. nov 2017

@ja197
@bnov V strede cyklu, ale minimálne 2 dni. Dnes ma seklo v krížoch, takže asi jedno s druhým.

ja197
28. nov 2017

Ako cez kopírku tento mesiac somnou 😉 aj mňa pred 3 dňami tak seklo že som sa nemohla vystrieť, a to presne po plodných dňoch 🙂

leameleg
4. jan 2022

@sandral Ahoj je to sice stara tema ale nejako sa neviem dohladat inej temy o krizoch.. chcela by som sa opytat co ti pomohlo na tu bolest ja ju uz mam cca 2 tyzdne raz je potom nie je ... mala som pred ms som to brala ze asi kvoli tomu ale uz mam 2dni po a boleat v krizoch stale trva :( moze byt ze ma seklo ? Kedze mam pracu kde sa dviha tazke ??? Mam aj mesiac po laparoskopii cysty na vajecniku tak neviem ci to spajat aj z tymto”

sandral
autor
31. jan 2022

@leameleg ahoj, môže byť aj od cysty. Suché teplo, Milgamma N a Flector