Zafarbil sa mi riad v umývačke

iwonna
27. jún 2012

Zafarbil sa mi riad v umyvačke od pardjakovej polievky hlavne detske flaše :( neviete poradit recept čim by to išlo dole ??? ☹

edita84
27. jún 2012

skús to vyčistiť Cifom

vefi89
27. jún 2012

@iwonna octom s ryžou

martinkatinka
27. jún 2012

citronáda

iwonna
autor
27. jún 2012

cif som skušala nezabral :(

alenah31
27. jún 2012

ja som si podobne "zavarila" so šťavou z ríbezlí 🙄 zo skla mi to postupne zišlo citronádou, ale všetko z umelej hmoty šlo do koša - tým teplom v umývačke sa to do toho tak zažralo, že som nemala šancu 😠 😠 dcérin obľúbený umelohmotný tanierik na polievku aj fľašky som musela kúpiť nové 😉

bets
27. jún 2012

a kyselina citronova?

ikke
27. jún 2012

nic. iba asi dalsich 150 umyti v umyvacke a trochu to vybledne. ☹ paradajkova omacka naozaj nejde dole z umelohmotnych veci a to NIJAKO. jedine co pomaha, paradajkove veci vopred oplachovat a detske flasky kupovat take, co sa nezafarbia - take, co nie su z toho makkeho plastu (napr. zlte aventky).

bv_alexandra
27. jún 2012

Savo a potom vyvariť 😉

bosoriak
27. jún 2012

Rucne vydrhnut jarou, citronovou stavou alebo octom. Zmierit sa so zafarbenim a zakupit sklenene flase, resp. flase z neporoviteho plastu. Podla mna sa nic nestane aj ked dieta dostane mlieko z takej flase. Pokial nie je tazky alergik, tej rajcinovej stavy su tam stopove mnozstva.
Mne sa to stava hlavne pri poharikoch na pitie, ale uz to neriesim.

traktor
27. jún 2012

http://www.alwea.sk/alwea/eshop/7-1-Velkoobchod... gril pur , tak toto je super pomocnik, kazdy flak, na linke, tanieroch, poharoch, flaskach.. mi zatial zisiel..staci dat na hubku, a potriet a potom klasika umyt..vysiel mi aj stary storocny pohar, ktory bol tak *zadubeny*, ze iny by ho uz vyhodil, ja ho mam teraz ako novy 🙂

mimisash
27. jún 2012

kyselina citronova.....kupis v potravinach

ichbinich
27. jún 2012

Hmmm... farba z mrkvy ide dole olejom. Betakaroten je rozpustny v oleji 😉 No a potom zase umyt ten olej.
Skus, horsie to uz asi nemoze byt...