Dobrý deň, mám pár otázok ohľadom ALIEXPRESSU... Dnes mi prišiel domov papier na ktorom stojí že môj objednaný tovar z aliexpress bol zadržaný na colnici. Čo s tím mám robiť? prosím pomôžte mi :( Na papieri píše že ak chcem aby mi tovar prišiel musím im poskytnúť informácie o tom tovare (doklad o zaplatení tovaru, účel dovozu,skladové číslo zásielky a telefonne číslo alebo e-mailovu adresu) Mimochodom objednal som si topánky na zimu, ktoré stáli približne 50 EUR. VOPRED ĎAKUJEM ZA ODPOVEĎ. 🙂
@stevino0147 no a čomu konkrétne nerozumieš? jasne ti napísali, čo od teba chcú, tak buď im to poskytni a choď si balík vyzdvihnúť, alebo to nechaj tak a si bez topánok aj bez peňazí...
@stevino0147 všetko čo má hodnotu nad 25 € zadrzia na colníci, musíš zaplatiť DPH štátu. Odomna chceli účet, bloček ci co a keďže som nemala mailom som im poslala screenshot kde bola uvedená cena. Išlo o svadobné šaty. Napísala som, že sú pre mňa a hotovo. Prišli poštou do dvoch dni a tam som zaplatila DPH
@stevino0147 tvl, veď im to poskytni. nebudem to písať znova, je tu už niekoľko takýchto tém, pohľadaj.
A čo ti vôbec nie je jasné? chcú od teba krátky zoznam vecí (spolu 4), jasne špecifikovaný. Ktorej časti nerozumieš?