Zadarmo čistička vody a testovanie vody v domácnosti. Je to podvod?

11. sep 2024

Ahojte. Stretli ste sa s tym? Volali pred 2 dnami - ze 4 otazky o pitnych navykoch. A dnes ze vyhrala som cisticku vody v hodnote 60€ a ze mi pridu testovat domov vodu zadarmo, narok na 3 vzorky. Ako ta cisticka by bola fajn, do karavanu... Tak ze ci je to podvod a pridu nas vykradnut :D Alebo ci realne takto chodia. Vraj projekt z EÚ... Dakujem 🙂

viestta
11. sep 2024

Su to smejdi s novou fintou. Cisticka vody moze byt zadarmo, ale do nej potrebujes kartuse, a tie budes kupovat. Urcite len u nich a s najvacsou pravdepodobnostou riadne predrazene. A cisticka vody za 60€, to musi byt urcite "spicka" v technologiach upravy vody. To naozaj musi byt...

januska12323
11. sep 2024

Vraj projekt, keby to bolo oficiálne nemali by problém povedať celý názov, internetovú stránku kde sa o tom dozvieš viac. Prídu a začnú ti hovoriť co všetko si môžeš kúpiť, oni zabezpečia, nemusíš sa o nič starať a odídu s tromi stovkami vo vačku a už sa nikdy neozvu.

lilinka76
11. sep 2024

Ja som nič nevyhrala, aj u nás boli, rozbor oničom, my sme mali rozbor zo SAV, keď pánko videl, že nie sme tí, čo by na to skočili, vytiahol katalóg a začal vynukovať matrace, vysávače, fotovoltaické panely a pod. Našťastie sa dlho nezdržal, keď videl, že nie sme zákazníci pre šmejdov. Nechal 1 ks perlátor na vodovodný kohútik.

zooeynka
11. sep 2024

Normalne ich posli do riti...na svk mame vodu pitnu, snad nezavadnu, ich cisticku podozrivo lacnu nepotrebujes. Tipujem to ma princip konvice Brita - budes furt dokupovat tie vnutorne"filtre". S kludnym svedomim ich zrus.

3princezne
11. sep 2024

Nie je to podvod, ale je to vlastne predaj filtra na vodu. Trva to minimalne hodinu ta prednaska, u nas bol dokonca 2h. My ten filter mame od nich, ale my sme aj potrebovali nieco take. Ale teda podla toho ich testovania vody by som sa neriadila. Ale pozeram, ze to bude asi nieco ine, nas filter stoji cez 1000e

katkaseiner
11. sep 2024

tiez si myslim ze to bude len nejaky filter na vodu.. nieco podobne sme mali z Innogy... sice to stalo len 4.50 E mesacne, ale aj tak to bolo tak na 2 veci.

viestta
11. sep 2024

Kvalitny filter stoji od tisicky vyssie a ani prevadzka nie je lacna. Ked ste napojeni na verejny vodovod, nie je co riesit. Ak mate vlastnu studnu a ak nie je voda v poriadku, treba investovat do poriadnej technologie. "Upravna" vody za 60€ je v takom pripade zbytocna kravina.

unicornlady
11. sep 2024

To mi pripomína, keď som bola dieťa. Pamätám si, ako k nám chodili tie ZEPTER parné hrnce ponúkať. Aj mamina nejaké kúpila. A ani sme ich nepoužili. Ale boli u nás aj 2x.
Moja mama je moc submisívna, tak nevedela povedať nie. A otec aj tak nebol moc funkčný.

petronelag
11. sep 2024

To je firma, ktorá chce zarábať na filtroch a neoplatí sa s nimi vôbec si začínať, ani strácať čas ich prednáškami a čističkami vody za 60€, to už radšej si kúpiť kvalitnú filtračnú konvicu a k nej filtre v normálnom obchode alebo lekárni.