Ahojte. Poďme zistiť ako to je, kto bude väčšina :-P
Nekomentujte, len dajte palec na zadaná alebo slobodná 🙂
Slobodná/ slobodný
to ti je preboha načo?
A zadaná nemôže byť slobodná?
@danica2711 len tak 🙂 v jednom príspevku som čítala, že si ľudia myslia, že sem chodia iba mamičky (teda zadané) 🤷🏽♀️ ja som slobodná a som tu 😅
@zojazoja noo nechytajme sa za slovíčka 😅😅
Nechytame. Lenže slobodná je predsa slobodná aj keď je zadaná. Lebo nie je vydatá, takže je slobodná. Ale ma priateľa, tak je zadaná. Takže je aj zadaná a aj slobodná zároveň.🫠
To že je žena mama neznamená, že je zadaná, a to, že je žena zadaná, neznamená, že je mama😀
Robíte z komára somára 😅 zadaná má partnera, slobodná nemá 🤷🏽♀️
Slobodna je pre mna proste ze nemas nikoho a nemas deti.
Potom mas bud partnera bez deti cize zadana-slobodna na polku😂.
Potom mozes mat partnera aj dieta ale si slobodna lebo si ta nezobral😂.
Potom mozes byt slobodna mamicka.
Mala si dat viac moznosti😂😂😂
@gypsomilka 😂😂😂 ideš do hĺbky veľmi 🙈
a kde je možnosť vydatá a v rozvodovom konaní? Zadaná a vydatá je podľa mňa rozdiel. A tá v rozvodovom konaní oficiálne je vlastne zadaná/vydatá ale prakticky už možno aj slodobná.
Tak potom slobodná, ale zadaná. už 10 rokov.
@gypsomilka no počkaj počkaj. Zadaná - to sa týka iba partnera - či máš alebo nie. Ak máš deti - to si so záväzkami 😉
@kvetinka75 🙈
Autorka,
slobodna zena moze mat aj frajera, ale stale je slobodna.
Zadaná je, čo má aspon foho frajera.
A vydata je tá, čo už má muža (naozajstného, nie "ako muža")
Nechcela si dať možnosti vo vzťahu - bez vzťahu? Lebo slobodná znamená nevydatá, môže mať aj vzťah aj dieťa.
@januska12323 ono to je tak, aká otázka, také prídu odpovede 😉
@zmrzlinka2021 😂 (naozajstného, nie "ako muža") - toto pobavilo
Oka, kto pochopí a zaradí sa niekde, nech dá jednoducho palec hore. Kto nie, tak nie 🙂👍🏼
autor -tu si na MK, nečakaj priame odpovede 😉. ale myslím, že sme pochopili všetky
Ja čumím ako z takej jednoduchej otázky môže vzniknúť toľko úvah
Hľadáš ženícha tu? Každý chlap, čo ti dá palec hore na "slobodný" dostane správu?🤣
@kvetinka75 zjavne nie všetci pochopili 🙈
@buberova aj ja čumim 😅
@drake122 nie, nehľadám. Keby som hľadala, rovno to tam napíšem 😉
autorka - ale pochopili. Ibaže je táto otázka - prieskum alebo čo to je na smiech.
Wow, z prieskumu kolko zadanych a nezadanych je na MK sa to tu ztrhlo na polemiku co sa povazuje za slobodnu a co nie 😂😂😂
* that escalated quickly *
hlásim sa k ďalšej kategórii rozvedená zadaná 🙂
Zadaná
Bolo by asi jednoduchšie uviesť: vo vzťahu/ bez vzťahu... síce, aj tam môžu byť podkategórie :D ale je to presnejšie. Či? ;)
..aha, až teraz čítam, že táto možnosť už tu je :D
Zadaná/ zadaný