Začiatočník v kuchyni - odporúčte kuchynského pomocníka na varenie a pečenie

anulienkalenka
23. nov 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

Dobry den mamicky, uvazujem o investici do nejakeho kuchynskeho nacinia, hlavne teda domaci robot, kedze sa chystam viac piect, varit 🙂 viete mi prosim nejaky doporucit? Budem moc vdacna.

conspi
23. nov 2018

@anulienkalenka Mám tento a som veľmi spokojná 🙂 tiež sa k nemu dá ešte kadečo dokúpiť 🙂

manuelala
24. nov 2018
Používateľ manuelala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od manuelala.

@anulienkalenka Ja mám tento Kitchen aid kulina. sk/kuchynsky-robot-artisan-185-azurova je to známa značka hlavne v zahraničí, u nás sa ešte moc nevidí, apson mam taky pocit 🙂 a je super, tiež veľmi často pečiem, hlavne pracujem s cestom, a vyhovuje mi moc.

anulienkalenka
autor
25. nov 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

diky moc! Ten som uz zahliadla myslim v nejakom videu, je pekny moderny, ani som nevedela ze sa u nas predavaju 🙂 tak super