Ahojte. Dnes ráno som sa zobudila s pocitom, že si nepamätám svoj pin od debetnej karty. Myslela som si, že si časom spomeniem, no pri platení v potravinách som skúsila všetky kombinácie, ktoré sa mi akosi zdali povedomé, no ani jeden pin nebol správny. Stalo sa vám to už niekedy? A neviete prosím, či znovuvytlačenie pin kódu na pobočke banky je na počkanie? Ďakujem za info, som zúfalá 🙏
@ivuska147 ano, stalo sa mi to pred rokmi, presne ako tebe, proste zrazu som si uvedomila, ze si ho nepamatam.. len tak, z nicoho nic 🤦🏼♀️ uplna panika a divny pocit, lebo dovtedy som tu kartu normalne pouzivala.. a zablokovala som si kartu nespravnym zadavanim, potom som musela ist do banky a vyplnit nejake tlacivo, ale vzhladom nato, ze to bolo snad aj viac ako 10 rokov dozadu, uz si nepamatam, ci to bolo na pockanie alebo mi ho posielali domov v obalke potom a tusim som daco zato aj platila 🤷🏼♀️
@janka2501 ja skúšam tiež aplikáciu, kde nájdem pin v aplikácii ďakujem
@marcellka32 tam kde je nastavenie karty. Aspon tak mi ukazala pani v TB
@marcellka32 v TB sa prihlás do aplikácie choď na zložku karty, ak máš debetnu zvol debetnú, ťukni na tú, ktorú chceš a tam hore v pravo máš zobrazenie pinu, je to na heslo, ktoré si si vytvorila k aplikácii.
@ivuska147 uplne to iste sa mi stalo, proste som tu kartu pouzivala pravidelne a zrazu okno, panika.. zablokovala som si kartu.. a vies, co bolo na tom najlepsie? ze ked som prisla do banky, uz som ten pin vedela.. teraz ma to napadlo, ze ja som tam vlastne isla kvoli tomu, ench mi tu kartu odblokuju alebo uz neviem.. ale viem, ze ked som to uz isla na druhy den do banky riesit, uz som zas ten pin vedela, len uz som mala niekolko pokusov na zadavani pinu a bloknutu kartu a dokonca teraz neviem, ci mi ju aj bankomat vtedy nezozral 😅
A preco nezavolas na linku? tam ti presne povedia... a mozno sa ani nemusis zbytocne trepat do banky. A tie linky zvyknu fungovat aj v nedelu 🤦♀️
@ivuska147 vies co, ja uz odvtedy, ako sa mi stalo, som chytila taku neistotu, ze mozem kedykolvek "odebilniet", ze som si vsetky hesla a piny od vsetkeho pozapisovala.. a nemyslim tym do penazky, mobilu a podobne.. to viem len ja kde a ako.. ale proste pre istotu, kebyze naahodou zas chytim daky zahadny vypadok 😅
Aj ja som mala okno....
Sranda, mne sa to stalo tiež, snáď 20 rokov dozadu, išla som do obchodu, len taška, penazenka, kľúče a zrazu bum - nemohla som si by pin spomenúť, úplne okno, vedela som čísla, ale nie ich pospájať dokopy 🙂 reku bskupim nakúpiť a pri platení si spomeniem.... Ale kde, 2 pokusy, tak som to vzdala a radšej hotovosťou zaplatila. Doma kukla do debilnika na pin.... Hlavne, že denno denne som ho predtým zadavala
inak teda, ja som tiez takto zabudla a po par tyzdnoch ma zrazu osvietilo a spomenula som si 🤷♀️
A nemas pin v aplikacii? V tatra banke ho tam najdem