Zabudnuté peniaze na pokladni

14. okt 2024

Pred 3 dňami som platila na pokladni vybrala som 20e z peňaženky akurát že som nemala dostatok tak som platila kartou
Peniaze som zabudla dať naspäť do peňaženky neviem ako je to možné asi som bola zamyslena ale zostali tam
Js som si to neuvedomila až teraz rátam a nevychádza mi to.. a už som si spomenula ja som si ich zabudla dať do peňaženky v obchode a odišla som
Dnes som sa tam zastavila a tvrdia mi že vsetko im sedí pokladňa trezor nikde nieje navyše opísala som pani na pokladni že ona tam vtedy bola ale akurát nebola dnes v robote .. asi sa zabudla priznať že jej na pokladni muselo prevyšovať
Mám podľa vás právo niečo robiť? Mám napísať na vedenie alebo ? Som si istá že to bolo tu lebo som platila odvtedy všade len kartou a viem že tie peniaze som si naspäť do peňaženky nedala ale oni ich nájsť museli resp ta čo bola na pokladni muselo jej potom prevyšovať v pokladni a nepriznala sa ..

katkaseiner
14. okt 2024

napisala by som reklamaciu...
Ked sa nam toto v UK stalo v pokladni, nahlasili sme den, cas a urobila sa kontrola - samozrejme nie hned, ale pytali sme si kontakt na toho cloveka a ozvali sa mu z cash officu

pribinak
14. okt 2024

Takýto cirkus pre 20 eur?

Však nápis na vedenie, možno tam majú aj kamery, ale uvedom si, že chybu si urobila ty

deti95060810
14. okt 2024

podľa mňa nič nespravíš.... sa utešuj že je to len 20 e...

biba_18
14. okt 2024

a keď to zobral zákazník za tebou? alebo spadli z pultiku a našiel ich až o 1/2 hodinu niekto?

autor
14. okt 2024

@pribinak nemajú to som sa pýtala už

madeincssr
14. okt 2024

Nie pre kazdeho je 20 EUR zanedbatelna suma, ale za chyby sa plati (aj tie z nepozornosti). Ber to tak, ze si zaplatila pokutu za parkovanie, pasy, svetla... Tiez to zamrzi, ale ide sa dalej. Nestoji to asi za rozbroje medzi spolupracovnikmi, obzvlast ak si nie si 100% ista.

autor
14. okt 2024

@biba_18 ja si myslím že to ta predavačka si ich nechala a nepriznala sa že jej prevyšuje .. ono ja som jej tie peniaze podávala tých 20€ mala ona a potom som zistila že nemám toľko tak kartou som zaplatila a ona mi ich podala naspäť na pult . Ja som sa pobalila a 20€ som tam proste nechala a zistila som to až teraz po 3 dňoch že mi chýbajú .. som si istá že odtiaľ

deti95060810
14. okt 2024

mohol ich zobrať ten čo bol za tebou... 😉

maca1984
14. okt 2024

V prvom rade je to tvoja chyba, ty si bola nepozorná.
Ja by som nikde nepísala, vzala by som si z toho ponaučenie.

abbey1
14. okt 2024

3 dní ti nechýbali peniaze v peňaženke, keď si tam viac nemala? Teraz už je to len tvoje slovo proti slovu predavačky. Pochybujem, že bude teraz niekto kontrolovať záznamy z kamier.
Mne osobne by bolo ak trápne po 3 dňoch obviniť pokladničku.
Chápem, že tá strata zamrzí. Ale...

autor
14. okt 2024

@abbey1 ja som platila potom vsade kartou..
a kamery tam nemajú to som sa už pýtala keď som tam dnes bola akurát že ta čo vtefy bola na pokladni dnes nerobila - nejaka jej kolegyna mi hovorila dnes ze nevedia o ničom že vsetko im sedelo

monnci2226
14. okt 2024

bez kameroveho zaznamu a 3 dni po udalosti nevyriesis uz nic. slovo proti slovu a dokaz žiadny, takze ti nezostava nic ine len sa z toho poucit

maminkasisa
14. okt 2024

nechápem, ako možeš obviniť predavačku, že jej prevyšovalo a vzala si ich.... aj Ty si si po 3 dňoch spomenula, že Ti chýbajú a že ich nechala v konkrétnom obchode....mohol ich vziať hocikto a tiež Tebe nemusí nik uveriť, že to tak bolo....

anavianavi
14. okt 2024

za nepozornost sa plati. mna to ucili uz v skole. za veci, ktore nechas bez dozoru nenesie nikto iny ako ty zodpovednost. ak si nemala stastie a stratene peniaze sa nenasli, skodu znasas ty.

fido69
14. okt 2024

MK si z vas robí dobry deň a hlúpe stádo. Hlavne, že sa zobrazujú reklamy... a dokolečka dokola.
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/zabudla-som-20-eur-na-pokladni/

lucka_ke
14. okt 2024

@fido69 aspoň sumu mohli zmeniť 😉

autor
14. okt 2024

@fido69 a čo je na tom? Si myslíš že takéto veci sa nedejú bežne ľudom? Je tu xy tém na rovnaký spôsob

rozculena
14. okt 2024

@fido69 akože takto okato si z nás robia p*č*
Smutné....ale šak peniaze nesmrdia

rozculena
14. okt 2024

hej,presne 20 eúr,presne na pokladni,presne malý obchod....😂

rozculena
14. okt 2024

@fido69 keď čítam nejaké príbehy žien o ich mužoch,tak mi to príde fakt ako cez kopirák....

autor
14. okt 2024

@rozculena kde som napísala že ide o malý obchod?

rozculena
14. okt 2024

nemajú kamery,čiže to musí byť malý obchod....dnes majú kamery skoro všade

petulda333
14. okt 2024

Velke obchody maju kamery. Ja som vcera bola na nakup,na zemi bolo 300€, bol tam pan ktory len vytiahol peniaze z vrecka. Upozornila som predavacku,ze su tam. Ona urobila zaznam a volala sbs,aby zistili kto tam bol a ci este nie je na blizku. Pan sa nasiel na parkovisku

jana_eyre_2
14. okt 2024

Tak keď nemajú kamery ktoré sú nasmerované na pokladne tak asi sú malý obchod.. naozaj zvláštne že ide o tú istú situáciu..

Tak či tak - ak si to zistila po 3dnoch, tak je to už len slovo proti slovu, ak nemáš kamerové dôkazy.. mohol to zobrať ktokoľvek..

petulda333
14. okt 2024

Robila som aj v malom obchode a peniaze si nepocitam sama ale s veducou. Prebytky sa pisu a davaju do trezora. Pochybujem,zeby dve zeny takto klamali

fido69
14. okt 2024

@rozculena Veď na to tu neustále upozorňujem, že ste súčasťou biznis modelu MK. Tých neuveriteľne "podobných" tém je tu neskutočne veľa.
Anonymné príspevky neslúžia pre ochranu prispievateľov, ale pre anonymizáciu moderátorov.

aurora33
14. okt 2024

Nuž, ber to tak, že niekoho si veľmi potešila.

autor
14. okt 2024

@petulda333 ja som tiež voľakedy počas školy robila v obchode a teda nikdy som nepočítala s vedúcou a tringelty sme si brali.. len sme zodpovedali za to aby večer po nás sedela pokladňa

lulu1812
14. okt 2024

Riesit cim skor...kamery ak su vedia pozriet do 10dni...ktora kasa a cas...zaberie to chvilu roboty...skor si myslim ze to zobral clovek za tebou...osobne ked sa nam objavili peniaze sme ich mali v obalke ak sa ktosi vrati pre ne...pripadne sme pozerali kamery ked sa objavila 50€ tak sme si pockali na pana ked prisiel...neviem si predstavit ze si predavacka zobrala 20len tak a potom sa tvari ze nic🙈🙈

autor
14. okt 2024

@lulu1812 ja som tam už bola povedali že kamery ešte nemajú že ich budú montovať ale zatiaľ sú bez nich čiže tó´zaznam nebude žiadny . Zastavím sa tam estw raz za tou čo bola vtedy na pokladni možno sa nepriznala v robote ale keď ma uvidí si spomenie ja som komunikovala len s jej kolegyňou ktorá nemusí nič vedieť