Ahojte včera som platila 20€ v obchode ale pani nemala vydať tak sme to dali kartou 20€ mi položila na kasu a ja som ich tam zabudla zobrala som si lem lístok…
Kamery tam nemajú to je malý obchod .. a hovoria mi že tam nič nenašli
tak už im to nedokážeš..prišla si o 20e
@irusa pritom viem že ich položila na kasu kde sa platí na tu takú plastovú vec a spolu s lístkom.. a ja neviem čo mi išlo hlavou zobrala som lístok a 20€ nechala
tak aspoň vidíš charakter obsluhy pri pokladni
@irusa hovoria že nič nenašli že tam mali veľa ľudí mohol to zobrať aj druhy zákazník
Mohol to využiť nasledujúci kupujúci a doložiť tam peniaze na zaplatenie svojho nákupu a pokladníčka si nič nevšimne.
tak určite mohol..ono už sa len zmieriť s tým, že si o ne prišla
Za blbosť sa platí, v tvojom prípade doslovne.
@januska12323 prečo hneď urážky?.. mne sa to tiež stalo a blbá nie som,len som bola zamyslená...vzala som lístok bez výdavku a vrátila som sa tam o chvílku,bolo to v jednote a dosť veľký výdavok...ale tak aspoň som skúsila... blbý jedine ten kto uchmatol obnos...
@januska12323 🤦♀️ toto napísať človeku ktorého nepoznáš 🤦♀️ fakt charakter 😤
NIe je to nijaká blbosť, ale iba chvíľková nepozornosť ... škoda, ale aj horšie veci sa stávajú.
To je čo za obchod ked v ňom nemaju vydať z 20 - tych €. Divné.
@larisa ospravedlňovala sa mi no nemala mi vôbec vydať boli na tesno s drobnými povedala..
@miskakyska
@jaass aká urážka? Spravila blbosť a niekto iný to využil, holt stáva sa. Nehovorím, že je blbá ona.
@januska12323 nemusis hned nadavat do blbych,stava sa aj v lepsich rodinach
@januska12323 To sa môže stať každému, Ty si dobre mimo 🤮
Žiaľ stalo sa, už sa s tym.len zmieriť a nabudúce hneď peniaze schovať
Neviem v akej si situacii ci je pre teba tych 20e zivotne dolezitych.. Viem ze aj to su peniaze a naserie to dost ale mas poucenie do buducna...
@valeria_h
@danculka25 vy ste nikdy nespravili blbosť? Ja teda áno aj som si ponadávala. Ale keď to beriete tak vážne tak sa ospravedlňujem.
Tak zial smola 😏 nemas to ako dokazat...