Ahojte maminky viem ze sa to sem nehodi ale budem vdacna za kazdu radu ak stým ma niekto skusenosti...pripominam ze fb nemam iba cisto mesenger chcela som sa prihlasit na potvrdenie mi sms neprišla a potom mi ukazalo uz len toto... ďakujem
Jeeej vďaka ale aj to je dlhá doba...budem si musieť asi zatial urobiť nový 😏
No dcéra to mala viazané na t.c tak sme t o neriešili akútne, aj keď to našu pubertacku riadne vzalo, stratila kontakt so svetom 😂
Staci restartovat telefon a pojde to.
No ja to mam tiez viazane na t.c. tiez som nervozna ale preto lebo mam tam ulozene dôležité stranky a všelijaké dokumenty ... Uz som aj restartovala a nic skusila som sa prihlasit aj cez tablet a vyhodilo to iste...jedine co som nevyskusala je obnovat telefon uplne...zase vsetko zalohovat kopu casu zaberie ... Ani netusim ako by som to este mohla vyriešiť
Založiť konto na Facebook
Áno už sa natom pracuje len dúfam ze sa tam este raz dostanem...aj tak je lepšie mat aj fb inak je to komplikovanejsie
Vsak taka blbost nechápem tomu vobec ani neviem ako to inak riesit komu napisat
Hej som to tak nazvala fotky videa odkazy atd atd
A nie na fb ale na messengeri 😉
messenger je sucast fb
Ale ja tam na fb profil nemam bola som viazana len cisto k mojmu cislu...
a máš taký veľký problém s tým, si založiť konto na FB? však ho nemusíš využívať, môžeš ostať len pri messengeri
Nemam stym problem uz to je ide mi len o tie veci co som si tam ulozila to ma mrzi najviac
Tak s tým už nič neurobíš bohužial 🙂
Hm treba si vsetko ukladat aj niekam inam. Lebo dnesna technologia, to nikdy neviete kedy vam vypovie..Ja uz som sa poucila..
Aj dcére to vyskočilo cca po 3 týždňoch sa jej zrazu dalo prihlásiť.Len skúšat.