Zabezpečenie vstavanej skrine s posuvnými dverami pred deťmi

mantilka
4. dec 2014

Ahojte kočky, neviete poradiť ako zabezpečiť vstavané skrine s troma posuvnými dverami pred otvorením malým krpcom ? Naša dcérka je malý šibal a obávam sa ,že čoskoro prídu na rad veci v skriniach 😀 . Na nete som nenašla zabezpečenie pre tento typ skríň. ☹ . Vopred ďakujem za vaše rady 😉 .

jul11
4. dec 2014

@mantilka kupila som v obchode a dojcenskym tovarom http://shop.babetkovo.sk/index.php/pre-bezpecie...

danieli
4. dec 2014

Ja som to videla u svagrinky, vyzerá to ako motýľ, nalepis na skrinu, krídla su hore a ked potrebuješ otvoriť tak krídla akoby vyrovnas a otvoris, zistím, kde kúpila

mantilka
autor
5. dec 2014

@jul1a ako sa to pouziva ?

mantilka
autor
5. dec 2014

@danieli na to som zvedava...aj nazov vyrobku prosim?

danieli
29. jan 2015

@mantilka
Ospravedlňujem sa za dodaciu dobu, zabudla spomenula zabudla, ale tu to je, ak je to este aktuálne
http://www.maderna.sk/katalog/product/18971/
Motýlik na ochranu roldooru z maderny

mantilka
autor
2. feb 2015

@danieli diky moc 😉

ali223
1. apr 2015
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

Baby poradte mi chceme dat spravit vstavanu skrinu do spalne akosi si uz nemame kde davat veci, poradte od koho aby to nebolo moc drahe ale pritom pekne a kvalitne?

veronikazadana
9. apr 2015
Používateľ veronikazadana je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

@ali223 a koľko by mala stáť? a aký by to mal byť rozmer?

agnes9
10. apr 2015
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@ali223 ja by som vedela o niekom len chcem by som potrebovala vediet rozmery a poviem ti aj cenu 🙂

veronikazadana
14. apr 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od veronikazadana.

@agnes9 a robia aj rohove a s fototapetou? inak to nema zmysel posielat ti rozmery 🙂

hudecka9
16. apr 2015
Používateľ hudecka9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od hudecka9.

baby poradte kde ste dali robit vstavane skrine? prerabame si spálnu 🙂

moniciatko9
17. apr 2015
Používateľ moniciatko9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moniciatko9.

@hudecka9 ved vygoogli je kopec firiem ci chcem z tvojho okolia nejaku firmu?

ali223
22. apr 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

baby tych firiem strasne moc a aj tie ceny su rozdielne ak máte skusenost s nejakou firmou na vstavane skrine dajte mi vediet pls

agnes9
24. apr 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@veronikazadana áno my máme od nich jednu vstavanú skrinu a máme na nej fototapetu 🙂

ali223
27. apr 2015

@agnes9 a vedela by si mi poslat fotku? len co prideme domov tak ideme do toho 🙂

veronikazadana
28. apr 2015

@agnes9 a tu foto tapetu ste si mohli dat aku ste chceli ci ste si museli vybrat zo vzoriek?

agnes9
29. apr 2015

@veronikazadana my sme si vyberali z katolgu ale myslim ze by to pre samadu nemal byt problem ale najlepsie je to prediskutovat s nimi

veronikazadana
3. máj 2015

@agnes9 a kde by som ich nasla? majú internetovu stranku?

ali223
5. máj 2015

@veronikazadana ja som nasla tu Samadu ale len webovu stranku 😒

agnes9
25. máj 2015

@veronikazadana ano maju webovu stranku http://www.samada.sk/

stastnazena2
27. máj 2015
Používateľ stastnazena2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stastnazena2.

@ali223 to preto ze maju pojazdne studio a pridu k tebe domov aj so vzorkami máme od nich satník a možem len odporucit

ali223
28. máj 2015

@stastnazena2 aha tak to je super ze by prisli k nam a nevies ci robia skrine aj s fototapetou chcela by som do detskej skrinu ale s nejakým detským motivom

jarmila64
29. máj 2015
Používateľ jarmila64 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarmila64.

@ali223 áno od nich mozes mat na skrini aj fototapetu my mame od nich satnik na chodbe a máme tam fototapetu 🙂

somotec
2. jún 2015
Používateľ somotec je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od somotec.

@jarmila64 a kolko ta stala ta skrina? ja by som chcel do spralne vstavanu skrinu ako si sa nam kopia veci a manzelka tuzi po fototapete na skrini ze chce nieco extra

stastnazena2
3. jún 2015
Používateľ stastnazena2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stastnazena2.

@somotec a mna by zaujimala cena ja som chcela od nich sktinu s fototapetou ale manzelovi sa to nepacilo :/ ale inak je skrina super

vierka74
22. jún 2015
Používateľ vierka74 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vierka74.

@stastnazena2 nám sa vyrába teraz vstavaná skrina na chodbu s fototapetou od samady tak ti potom poslem foto 🙂

agnes9
24. jún 2015

@vierka74 aj my máme od nich skrinu a tiez s fototapetou je to jedna z mala firiem ktore robia a j fototapety a mozes si dat aj vlastnu fotku ak je kvalitna

evicka547
25. jún 2015
Používateľ evicka547 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evicka547.

@agnes9 a kolko vas stala? ja by som chcela do detskej malemu, nemáš foto?

vierka74
25. jún 2015
Používateľ vierka74 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vierka74.

@agnes9 a vedela by si mi poslat fotku ako vyzera ta vasa? a ako dlho ju mate?

somotec
30. jún 2015
Používateľ somotec je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od somotec.

@stastnazena2 no skrina bude stať okolo 800€ na buduci vikend príde ku nam chceli by sme vlastnu fototapetu povedal ze nie je problem ak je to kvalitna fotka