Ahojte kočky, neviete poradiť ako zabezpečiť vstavané skrine s troma posuvnými dverami pred otvorením malým krpcom ? Naša dcérka je malý šibal a obávam sa ,že čoskoro prídu na rad veci v skriniach 😀 . Na nete som nenašla zabezpečenie pre tento typ skríň. ☹ . Vopred ďakujem za vaše rady 😉 .
Ja som to videla u svagrinky, vyzerá to ako motýľ, nalepis na skrinu, krídla su hore a ked potrebuješ otvoriť tak krídla akoby vyrovnas a otvoris, zistím, kde kúpila
@mantilka
Ospravedlňujem sa za dodaciu dobu, zabudla spomenula zabudla, ale tu to je, ak je to este aktuálne
http://www.maderna.sk/katalog/product/18971/
Motýlik na ochranu roldooru z maderny
Baby poradte mi chceme dat spravit vstavanu skrinu do spalne akosi si uz nemame kde davat veci, poradte od koho aby to nebolo moc drahe ale pritom pekne a kvalitne?
@ali223 a koľko by mala stáť? a aký by to mal byť rozmer?
@ali223 ja by som vedela o niekom len chcem by som potrebovala vediet rozmery a poviem ti aj cenu 🙂
@agnes9 a robia aj rohove a s fototapetou? inak to nema zmysel posielat ti rozmery 🙂
baby poradte kde ste dali robit vstavane skrine? prerabame si spálnu 🙂
@hudecka9 ved vygoogli je kopec firiem ci chcem z tvojho okolia nejaku firmu?
baby tych firiem strasne moc a aj tie ceny su rozdielne ak máte skusenost s nejakou firmou na vstavane skrine dajte mi vediet pls
@veronikazadana áno my máme od nich jednu vstavanú skrinu a máme na nej fototapetu 🙂
@agnes9 a vedela by si mi poslat fotku? len co prideme domov tak ideme do toho 🙂
@agnes9 a tu foto tapetu ste si mohli dat aku ste chceli ci ste si museli vybrat zo vzoriek?
@veronikazadana my sme si vyberali z katolgu ale myslim ze by to pre samadu nemal byt problem ale najlepsie je to prediskutovat s nimi
@agnes9 a kde by som ich nasla? majú internetovu stranku?
@veronikazadana ja som nasla tu Samadu ale len webovu stranku 😒
@veronikazadana ano maju webovu stranku http://www.samada.sk/
@ali223 to preto ze maju pojazdne studio a pridu k tebe domov aj so vzorkami máme od nich satník a možem len odporucit
@stastnazena2 aha tak to je super ze by prisli k nam a nevies ci robia skrine aj s fototapetou chcela by som do detskej skrinu ale s nejakým detským motivom
@ali223 áno od nich mozes mat na skrini aj fototapetu my mame od nich satnik na chodbe a máme tam fototapetu 🙂
@jarmila64 a kolko ta stala ta skrina? ja by som chcel do spralne vstavanu skrinu ako si sa nam kopia veci a manzelka tuzi po fototapete na skrini ze chce nieco extra
@somotec a mna by zaujimala cena ja som chcela od nich sktinu s fototapetou ale manzelovi sa to nepacilo :/ ale inak je skrina super
@stastnazena2 nám sa vyrába teraz vstavaná skrina na chodbu s fototapetou od samady tak ti potom poslem foto 🙂
@vierka74 aj my máme od nich skrinu a tiez s fototapetou je to jedna z mala firiem ktore robia a j fototapety a mozes si dat aj vlastnu fotku ak je kvalitna
@agnes9 a kolko vas stala? ja by som chcela do detskej malemu, nemáš foto?
@agnes9 a vedela by si mi poslat fotku ako vyzera ta vasa? a ako dlho ju mate?
@stastnazena2 no skrina bude stať okolo 800€ na buduci vikend príde ku nam chceli by sme vlastnu fototapetu povedal ze nie je problem ak je to kvalitna fotka
@mantilka kupila som v obchode a dojcenskym tovarom http://shop.babetkovo.sk/index.php/pre-bezpecie...