Ahojte, len sa chcem spýtať mala som pohlavný styk a utrhol sa nám kondóm a priateľ sa urobil do mňa skoro hneď som išla na wc a do sprchy sa umyť a cca 3 hodiny potom som užila tabletku po. mám len mierne bolesti v podbrušku inak nič a ms až za 14 dní.. Mám plodné dni a mimi si teraz nemôžeme dovoliť myslíte že tabletka zaberie? Máte s tým nejaké skúsenosti? Vedľajšie účinky?
Snad ti pomoze, ale mam kamosku ktora ma po nej krasnho synceka a to bola este plne kojacia,doktor jej povedal ze to je zazrak. Ale stava sa to.
skúsenosti iných sú ti nanič,tvoje telo je individuálne a je tiež individulne u koho ako zaberie..môže-nemusí.....musíš počkať....dieťa nie je tragédia,tou je rakovina,vyhorenie domu,smrť....takže sa nestresuj 😉
Podľa mňa zaberie, ale nedávaj si to často, pretože ti to rozhodí celý cyklus. Je potom lepšia normálna antikoncepcia. Porad sa s lekárom, ale viem, že oni sa hnevajú, že si ženy kupujú tieto tabletky....
v tej tabletke su strasne hormony, a zaberie /nezaberie to je ako tipos bingo...
Už je šiesty deň od a dnes som mala slabé hnedé špinenie môže to byť od tej tabletky alebo príznak tehotenstva? Ako som čítala už by to mohlo byť aj uhniezdenie vajíčka...
Ahoj, vždy je tam nejaké % že zlyhá.. Ale čo viem tak je spoľahlivá ale strašne rozhádže cyklus 😒