Ahojte, myslíte, že nebudú mať problém v reštaurácii mi zabaliť jedlo do vlastnej krabičky? Príde mi to ekologickejšie
A za to balenie logicky ani nezaplatíš, nie? Super nápad, toto mi ani raz nenapadlo. A pritom sa raz za mesiac cca takto stravujeme 😀 A zakaždým dačo nesieme domov. Vďaka za tip.
z hygienických dôvodov v reštauráciách /ani iných zariadeniach/ nesmú baliť do vlastných obalov zákazníka
Ja si bezne jedlo prelozim do vlastnej krabicky, ani o tom nikoho neprosim.
Neznášam tie otrasne biele polystyrénové obaly.
Nosím si svoj vlastný. Nikto s tým nemá probllem.
@simsalabim to fakt? a to akoze pri stole si to premiestnujes do vlastnej krabicky? s tym by mohol mat personal v restauracii troska problem si myslim.
@evinea a preco by s tym mali mat problem? naberiem, prelozim. Problem maju oni s balenim do obalov prinesenych zakaznikom, kvoli hygiene. Co urobim ja so svojim jedlom pri stole, je ciste moja vec. Nie?
Nie nebude práveže to radi majú
Nic nie je zakazane a nikto s tym nema problem. My v restike mame velke porcie a bezne si ludia beru jedlo domov, jedna sa o vyssiu kategoriu restauracie, takze nejedna sa o ziadne socky, ale ludi na urovni, ktorym nie je jedno plytvanie jedlom. Mame alobalove tacky s kartonovym vrchom, a ak si klient prinesie svoj tupper, je len na ñom, ze ho pouzije
Nemôžu ti dať obed obejdnaný do tvojho obedara, tak ako ti nenavaži teta šunku do tvojho boxu v obchode napr. Nesmú tvoje nádoby překročit prah kuchyne.
Prevádzka ma dodržiavať HACCP pravidla. A ak bali do tvojho a skontroluje ju hygiena tak bude mať problém.
Kvôli hygiene nemôžu v reštaurácii vziať tvoju krabičku do kuchyne a rovno do nej naložiť jedlo. Ale akonáhle si ho nakladas do krabičky sama zo svojho taniera pri stole tak nie je žiaden problém, bežne sa to tak robí a nikomu to nevadí. Ak by si chcela aj celú porciu zabaliť, musia ti ju priniesť na tanieri a odtiaľ si ju sama preložíš.
Nie nemôžeš. Keď na to príde hygiena, môžu dostať pokutu.
Kvôli salmonele a pod.sa to nesmie robiť. Ty môžeš mať špinavú krabičku a bude ti zle z jedla.
môžu -nemusia záleží od človeka ako vždy 👍
Bezne sa to robi