Má ju niekto..."prináša šťastie" bohatstvo?má ho niekto??blbé komentáre si neprosím.ďakujem
Ano, odkedy nosim v penazenke tak kazde rano ju musim otvarat nad mechom aby nepraskla.
@really8 predpokladám že plných mechov máš už dosť. Mohla by si mi ju teda požičať nech nejaké naplním aj ja?
je to len v tvojej hlave .. ak chces aby ti nosila statstie- vsetko dobre priklonis k nej .. tak ako ludia nosia od nepamati rozne amulety,cervene snurky, ruzence ci kriziky na krku .. tak ako ludia veria v boha veria aj v feng shui a comukolvek inemu - je to nieco,co im dava nadej .. preo posmievat sa nieje namieste .. posmievate sa napriklad veriacim? nie ? preco-ved aj to je vymysel a basnicka najdlhsia na svete a tolko ludi v to veri a verit bude ... ta zaba nestoji vela- kup si ju a uvidis.. minimalne budes mat doma ozdobu
Nefunguje to. Plati v zivote len to, že musis stále makat, aj viac ako je ti stanovené a tvrdá praca prinesie svoje ovocie. Aspoň v mojom zivote si to vzdy niekto vsimol a posunula som sa vyssie
@lenkasarka no to urcite. A uz mi ju nevratis. Ale mozem ti dat jeden mech.
🐸 nosí 💰? Wow 😮. A vedia to všetci, ktorí si idú v práci ruky, nohy ,nervy, zdravie zodrať? 🤭
@really8 tak som pochopila že si skupa, ale byt na tvojom mieste tiež ju nedám z ruk 😀 tak fajn keď pôjdeš okolo stav sa s mechom. Plným 😉
@lenkasarka na svoju zabku som. Ale vidis podelila som sa o skusenost. Teraz moze mat kazdy svoju zabku a zarabat ako ja.
@really8 a ja cvok chodím do prace 🙄
@haley7897 či si píšem pod nickom alebo nie je to moja vec..(si myslim)..a pod.druhé nie je sa za čo hanbiť 😉
Vidime ako sa vobec nehanbis😀
Ano, Feng Shui prinasa aj bohatstvo aj stastie, ja tiez som sa snazila tak si zariadit dom. takisto napr aj obrazy aj zrkadla aj mince na cervenej stuzke, ale to su iba symboly. Zaklad feng shui je mat upratany cisty vzdusny svetly dom,byt, nemat tam zbytocne vela veci nabytok rozmiestneny ucelne a tiez ho netreba vela, nemat doma pokazene veci obite, neopatrovat ziadne zbytocnosti.Takze prirodzene z toho vyplyva ze ked mame poriadok okolo seba zacneme mat aj poriadok v zivote. A to ze pridu peniaze neznamena ze mi niekto zazvoni pri dverach a tie peniazky mi poda. Moze to byt nova robota lepsie platena atd.... Je to na dlhu debatu toto. napr, mali sme zelenu fasadu na dome lebo som si nastudovala ze zelena je farba hojnosti penazi stastia a ze pod nou vsetko rastie, nefungovalo to lebo samozrejme rastli aj starosti.
Sama tušíš, ze si to blbé komentáre pýta, inak by si sa nehanbia seriózne opýtať či ti žaba s mincou naozaj prinesie bohatstvo pod vlastným nickom... 🤷🏽♀️