Ahojte za koľko dní vám prišla zásielka lebo už 6.ďen mi ukazuje že je na expedičné depo nie je to už dlho ?
@rarararara čo ? To je dlho no ďakujem
rovnako aj mne.. tiež 6 dní na depe ho ukazuje
V nedeľu som objednala, včera poobede mala. Z Čiech.
Ja mám skúsenosť, že ak jeden deň podajú, na druhý deň už mám tam, kde mám mať. Bez výnimky.
Predvianocne a vypredajove obdobie, plne boxy, vytazeni kurieri. Vsetko potrva dlhsie ako v bezne dni.
Vzdy 2-3 dni
aktualne vsetko max. do 3 dní v z-boxe, dokonca aj z čiech, co ma prekvapilo
Dlho. Vcera mi po par dnoch odpisali, ze v mnou zvolenom boxe balik ulozit nemozu, ze mi ho nechaju na inom vydajnom mieste. Cely den som bola v meste a cakala, kedy sa ozvu. Kym som prisla domov o pol 3, tak prisla sms, ze balik je na mieste 🙄
@vivienkalejova dala som si poslať do boxu, prišla mi do 2 dní od objednania. kuriéra som využívala v lete a nebol problém. do 2-3 dní bol tovar u mňa
momentálne sú niektoré boxy veľmi vyťažené. Dnes som si vyzdvihla jednu objednávku, stála dva dni v expedičnom depe, potom mi ju konečne dali do Z-boxu. A čakám aj druhú a tá už je dnes tretí deň v expedičnom depe. Snáď už zajtra príde.
V sobotu večer som objednala, v pondelok bola doručená.
@abbey1 no ja som objednala 23.11 a stále nič
@vivienkalejova Záleží aj od toho, odkiaľ si objednala. No a hlavne teraz majú tisíc krát viacej roboty, tak nestíhajú všetko do termínu.
@mandarinka555 no hej ale napr. Keď si objednáš niečo čo potrebuješ na čas napr.na narodeniny niekomu alebo co ja viem a tam ti píšu ze za dva,tri dni to máš v packete.
V piatok som objednavala z CR, v pondelok som mala dorucene
Minuly tyzden som vo stvrtok objednavala a v piatok bol balik na vydajnom mieste. Tak isto som v stredu posielala a v piatok si prijemca vyzdvihol. Ale cim blizsie k Vianociam sa tie terminy isto budu predlzovat.
@vivienkalejova tiež som mala problém, v utorok prislo na expedičné a balík došiel až v sobotu ráno, bol to darček a malo to prísť oveľa skôr :(
@vivienkalejova. dlho, 20.novembra prevzal kurier a dnes konečne sms že si ho môžem prebrať