P.s. som dospela skoro k 30tke. Plávať som nevedela nikdy ale chcela by som sa naučiť. Najlepšie mimo plavárne niekde kde nie je veľa ľudí veď v tomto veku aj hanba 😁 máte nejaké rady pre úplného začiatočníka resp.na čo si dávať pozor ? ;) Ďakujem
dospely clovek podla mna jedine na kurze plavania. Maju na to pomocky, vedia, ako na vec a naucia aj spravnu techniku.
No ja som sa naucila v 30tke plávať 🙂. Čo som si myslela,že to nikdy nedám. Najdôležitejšie je dýchanie. A mne veľmi pomohla ta kocka polystyrenova pod brucho. Učil ma priateľ, ale najlepšie je keď si skúšas sama ,pod dohľadom,aspoň mne to tak vyhovovalo. A ucila som sa medzi ľuďmi,na kúpalisku.
Na VŠ som mala plavecký kurz, ktorý trval rok, všetci neplavci z našej Fakulty, hajde na plavecký kurz, no a po roku som až plávala..... Ale ja mam traumu, ako decko som sa topila, teraz plávam len vo vode ktorá mi je do pása
Ahojte. Prosím Vás, poraďte ako sa v dospelosti naučiť plávať.
@dadika111 Ako som písala vyššie,skopirujem ti to. No ja som sa naucila v 30tke plávať 🙂. Čo som si myslela,že to nikdy nedám. Najdôležitejšie je dýchanie. A mne veľmi pomohla ta kocka polystyrenova pod brucho. Učil ma priateľ, ale najlepšie je keď si skúšas sama ,pod dohľadom,aspoň mne to tak vyhovovalo. A ucila som sa medzi ľuďmi,na kúpalisku.
Normálne sa prihlás na kurz plávania. Syn chodí a keď sa idem na neho pozrieť, často sú tam dospeli, ktorí sa učia plávať.
Ako dlho to trvá? Hm, ťažko povedať. Niekomu stavia 3-4 hodiny, niekto potrebuje viac