Za aký čas sa dá naučiť plávať?

15. jún 2020

P.s. som dospela skoro k 30tke. Plávať som nevedela nikdy ale chcela by som sa naučiť. Najlepšie mimo plavárne niekde kde nie je veľa ľudí veď v tomto veku aj hanba 😁 máte nejaké rady pre úplného začiatočníka resp.na čo si dávať pozor ? ;) Ďakujem

pribinak
15. jún 2020

Normálne sa prihlás na kurz plávania. Syn chodí a keď sa idem na neho pozrieť, často sú tam dospeli, ktorí sa učia plávať.
Ako dlho to trvá? Hm, ťažko povedať. Niekomu stavia 3-4 hodiny, niekto potrebuje viac

uhnakova
15. jún 2020

dospely clovek podla mna jedine na kurze plavania. Maju na to pomocky, vedia, ako na vec a naucia aj spravnu techniku.

andrea147
15. jún 2020

No ja som sa naucila v 30tke plávať 🙂. Čo som si myslela,že to nikdy nedám. Najdôležitejšie je dýchanie. A mne veľmi pomohla ta kocka polystyrenova pod brucho. Učil ma priateľ, ale najlepšie je keď si skúšas sama ,pod dohľadom,aspoň mne to tak vyhovovalo. A ucila som sa medzi ľuďmi,na kúpalisku.

pseudomonas87
16. jún 2020

Na VŠ som mala plavecký kurz, ktorý trval rok, všetci neplavci z našej Fakulty, hajde na plavecký kurz, no a po roku som až plávala..... Ale ja mam traumu, ako decko som sa topila, teraz plávam len vo vode ktorá mi je do pása

dadika111
27. júl 2022

Ahojte. Prosím Vás, poraďte ako sa v dospelosti naučiť plávať.

andrea147
27. júl 2022

@dadika111 Ako som písala vyššie,skopirujem ti to. No ja som sa naucila v 30tke plávať 🙂. Čo som si myslela,že to nikdy nedám. Najdôležitejšie je dýchanie. A mne veľmi pomohla ta kocka polystyrenova pod brucho. Učil ma priateľ, ale najlepšie je keď si skúšas sama ,pod dohľadom,aspoň mne to tak vyhovovalo. A ucila som sa medzi ľuďmi,na kúpalisku.