Mozem mat genitalny herpes z nicoho ? sex som mala naposledy pred mesiacom, nerozumiem ako to moze clovek dostat len tak z nicoho ? :-s
Nerozumiem, s muzom.som 5rokov a nic podobne nemal nikdy, ani nema.
A si ista že mas herpes?
neviem prave, svrbi to hlavne rano teraz vecer tiez vyzeralo to ako ked mas vyrazky tam dole ktore svrbia. co ine by to mohlo byt ?
No tak ti poviem sice som to nikdy nemala ale velmi dobra kamoska hej. Chodila s frajerom niekolko rokov vsetko pohoda az raz to dostala. Isla na gyndu a dr jej povedal co to ma. A ze treba preliecit aj partnera. Potom sa priznal ze mal aj inu🤦🏼♀️🤷🏼♀️
ja som si tiž myslela, že mam herpes a nakoniec som mala zlateho stafylokoka
nuz citala som, ze v tele to trva 5-7dni kym sa to prejavi, no kedze sme sex ani nic podobne v tom.case nemali nemalo by to byt, len rozmyslam, ci sa to da chytit aj inak, zo spinavych ruk, toaletnej dosky ?
Mizno sa mylim, ale herpes nie je vyrazka, ale taky krater... ak mas vyrazku, moze to byt len zapaleny por, ako na tvari.
na kožnej ti spravia ster a uvidiš
to by aj svrbelo kebyze to je len ten zapaleny por ? svrbi to ako ked ti naviera herpes na pere
Ja s herpesom nemam ziadnu skusenost, ani na perach. Ale so zapalenym porom ano. Najpr svrbi, potom boli, kym hnis nepraskne alebo sa nevstrebe. Zrkadielkom a baterkou by si mala vediet zistit, ako to vyzera.
Nemal herpes na perách? Môj tak mal začínajúci a ústami bol tam dole a chytila som to. Červené, svrbivé a aj bolestivé pľuzgieriky. Iba na gyndu a dá ti tabletky užívať a prešlo to. Ale ja som od bolesti chodila na široko.
@anavipredam samozrejme sa mi to tam asi dostalo aj kvôli tomu že som bola čerstvo oholená a ranku som tam mala zo žiletku takže sa to krásne prenieslo
Z nicoho asi tazko. Dostala si ho asi pred mesiacom akurat ze si si to nemusela vsimnut.