Ahojte mamicky 🙂
Citam si nejake clanky o roznych fobiach, niektore su skutocne nezvycajne. Tak ma zaujima, mate aj vy z niecoho naozajstnu fobiu?
Z niektorých výšok...
Zo zmoknutých vlasov
Z pivnic
Pavúkov a pivníc 😐
Z myší,nohy mi zoslabeju,tep mám vo vyšinách a zvraciam.mozem vidiet potkana,žaby,jašterice hocico,ale ako vidim myš tak konečná.
z vysok a sedackovej lanovky.
@lucianna2 z motýľov. Strašne sa za to hanbím, ale neviem sa toho nijako zbaviť.
mna ked sa niekto bude chciet zbavit tak ma staci zavriet do malej tmavej miestnosti bez okien s jednym pavukom...
Mala som zo zubárov a z búrok ale že panický strach hneď hnačky a kŕče v bruchu na odpadnutie 🙂, zvíťazila som nad nimi. Dnes už asi nemám z ničoho .. ahaa jedine z vody no 🙂, bojím sa utopenia
Voda. Na loďky a čokoľvek čo sa plaví po vode ma nikto nedostane.
@kikinda201 presne! a hlavne tie nočné motýle
Ja z toho ostat v dome sama v noci.. no uplne som na nervicky... nieco niekde suchne, buchne.. aj tento tyzden dve noci som bola sama, ja som spala az cez den :DDD Inak to len od doby co byvame v dome, a este aj tak odveci, ze tu okolo je strasne malo ludi.
Hmyz, všetky druhy (áno aj motýle, lienky)... Ihly, dazdovky
Z pavukov. Kedysi sa mi rozbuchalo srdce, oblieval ma studeny pot a s krikom som utekala za bratom. Ten si pavuka zobral na ruku a nechal si ho liezt Po celom tele, myslela som si ze vyskocim z koze 😁 teraz to prezivam rovnako, ale uz som na tie potvory sama. Takze ma oblieva studeny pot, ked vystieram smerom k nim trubku od vysavaca. 🥵
Z ostrihanych nechtov a vlasov na umyvadle, zemi...vsade
Hady. Stačí že vidim hada na obrázku a chytá ma panika. Veľa mojich známych si myslelo, že to len tak hovorím, ale keď si mnou boli na turistike a videla som hada, pochopili, že je to fakt fóbia.
@dundulica tak tak.
Z vody. Pokiaľ je hlbšia ako po pás, nevojdem a nedovolím nikomu z mojich blízkych 😄
Ja z motylov
@kikinda201 sme dve, ja tiez z motylov. Trosku je to lepsie teraz, ale fuj brrr, na infarkt
Hady,kliešte,lode,vysky
Z pavúkov a poklopov na kanáloch .. hoc aj 10x10cm napr 🙈
Rebríky sú moja smrť, najmä tie v Slovenskom raji 😂 a hady, z detstva ma drží strach z husí
Z niektorých ľudí.😛
Ja sa bojím výšok to je proste najviac pre mňa. Neviem si predstaviť žeby sme bývali niekde v paneláku asi by som sa zvládnila 😀
Z ludi... aj plnsia mhd je pre mna problem.
Ropucha, zrazu slabé ruky a nohy, na odpadnutie mi je.