Z červenej farby vlasov na blond

misuricka
17. máj 2015

Ahojte, chcem sa spýtať či tu má niekto skúsenosť s prefarbením červenej farby na blond. Čím ste prefarbovali? 🙂

bosoriak
17. máj 2015

@misuricka Zalezi na tom, z akej cervenej na aku blond. Odporucam kadernika. Inak skoncis so zelenymi, znicenymi vlasmi. Ale z vlastnej skusenosti je lepsie prejst z cervenej na stredne plavu prip. hnedu, nechat vyrast a az potom na blond.

xevulax
17. máj 2015

Ja som sla z cervenych (tmavo az bordove) na blond. No nie celkom blond, mam moka farbu. Urcite by som neodfarbovala doma. Bola som u kadernicky, 2x sme davali peroxid (pouzila slabsi), potom mi musela urobit kuru na vlasy a zafarbila. A dost sme ostrihali, vlasy sa ponicili. S vysledkom som spokojna. Inak ja som farbila iba samponom aj napriek tomu to nevytahalo tak ako sme mysleli

misuricka
autor
17. máj 2015

@bosoriak mam garnier takú tmavo červenú ako granatove jablko. Stacila by mi aj ta hneda. Uz som mala pred 3 rokmi cervenu ale odfarbila mi to znama a nepamatam si co pouzila ale nebola som zelena 😀 ja som si vzdy farbila doma, s kadernickami nemam dobre skusenosti.

bosoriak
17. máj 2015

@misuricka No ak mozu byt aj hnede, tak sa to robi tak ako pisali predo mnou - dvakrat slaby peroxid, ostrihat a skor hnedy sampon najprv. Kazdopadne viem, ze kadernicky (dobre kadernicky myslim) pouzivaju jednak slaby peroxid a jednak vedia farbu zneutralizovat. Mne pri stahovani cervenej (ale fakt ze echt cervenej) pouzila daku zelenu gebuzinu a tym mi stiahla ten cerveny ton. Potom uz bolo lahsie dat hnedu. Ale tiez sme strihali nakratko, cervena vseobecne nici vlasy.
Ale zalezi aj na kvalite tvojich vlasov. Inak sa farbia hrube tmave, inak jemne svetle.

Pripadne skus dat urobit melir.

misuricka
autor
17. máj 2015

@bosoriak ďakujem veľmi pekne, zajtra sa do toho pustím 🙂

nefertitka
17. máj 2015

@misuricka cervenu na blond by som riesila iba u kadernicky. A ano, zelena neutralizuje cervenu, cize ako spominala
@bosoriak musi, ti kadernicka takto tu farbu aj namiesat. S tou zelenou gebuzinou 😀

veronikita1997
7. okt 2021

Ahojte,, chcem sa vás opýtať. Chcem si doma pre farbiť vlasy, no neviem,, ake mi ostanú,, asi pred 4 mesiaci som si dala prefarbit vlasy na na takú tmavú červenu,, zaraz mi ostali dost také bledé, chcem si ich doma prefarbit, na takú plavu,, neviem aká by mi ostala, no a neviem akú farbu na vlasy mam kúpiť. Budem rada ak mi s tím pomôžete, lebo keď sa pozerám do zrkadla tak,, viem že ma porazí. Ďakujem za každú odpoveď.