Z box od Packeta - dobierka

16. sep 2022

Objednala som si tovar do z boxu packety, a dala som platbu prevodom na ucet. Ale oni mi to zmenili na dobierku v z boxe od packety. A teda mam naistalovanu aplikaciu od packety. Ale pri dnesnych podvodoch, ako fakt do nejakej aplikacie sa bojim zadavat cislo mojho uctu a platit cez tu aplikaciu packety. Mate s tym skusenost? Chcela som to zaplatit normalne prevodom cez aplikaciu mojej banky. Nechapem ako mi to mohli tak zmenit.

veronika3110
16. sep 2022

Nemas v mobil bankingu tvojej banky možnosť vygenerovať si číslo karty a tak zaplatiť? Je to len jednorazove, takze aj keby tá chcel niekto okradnúť, tak sa nedá… lebo sa to číslo karty dá použiť len raz, vždy sa generuje jedinečne…
Ale to v prípade že sa veľmi bojíš, ja tuto appku využívam a nie je žiaden problém ani pri platení, ani potom

andrea_82
16. sep 2022

Nemusis sa bat, Packeta je ok, ja som cez aplikaciu platila a vsetko v poriadku. Je to zabezpecene ako platba kartou na internete.

eeffka
16. sep 2022

@andrea_82 a ako to funguje? Bezne vyberam z boxu ale nwvidela aom na nom twrminal.

pukina
16. sep 2022

@eeffka plati sa to cez appku

andrea_82
17. sep 2022

@eeffka ano, cez tu aplikaciu. Ked mas dobierku, tak pri informaciach o baliku mas v apke moznost zaplatit balik. Tam zadas udaje o karte, ako keby si platila kartou na eshope.

kgrohol
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vanuskina
5. jan 2024

Dobrý deň, chcem sa opýtať ako mám zaplatiť v hotovosti zásielku keďže som dala platiť na dobierku ?(packeta)

andrea_82
5. jan 2024

@vanuskina musis mat stiahnutu aplikaciu a ked ti pojde balik, tak v nej uvidis "zaplatit dobierku". Musis to cez aplikaciu zaplatit kartou. V hotovosti v Z-boxe ani inak nezaplatis. Ak mas len hotovost, musis si to dat presmerovat do nejakeho fyzickeho vydajneho miesta, prevadzky.