Ahojte zienky odkial si objednavate oblečko cez net? Zislo by sa mi zopar damskych kuskov (mikiny, tensiu bundu ..)a nerada by som naletela podvodnikom a kupila total nekvalitne veci, v reali sa nepodobajuce fotkam na nete. Ake stranky mate overene vy kde vam tovar dodali podla podmienok , kvalita vyhovujuca a nemali ste problem ani s vratenim tovaru ?😉 Vyhliadla som si zopar kuskov na trendovo, butikovo ale recenzie som nasla dost zle tak nebudem riskovat.Poradte
Z Bonprixu treba objednať menšie číslo, ja nosím 36 a objednávam 32/34 a sedí mi to akurát.
Ja mam rada Orsay a Lindex.
Bonprix - vzdy o cislo mensie, Reserved a About you.
ja z George
aboutyou, h&m
H&M, Zara, Lindex, Answear.sk, Shooos.sk
Answear, Tchibo, bonami...
Keď chcem kvalitnejsie a aby mi to aj chvíľu vydržalo...alebo pre dieťa...tak z Tchiba, inak z Bonprixu to už mám overené ktoré strihy a druhy mi sedia.
Bonprix, sinsay, mamke, fajntricko, reserved, hm.. Skôr sa snažím také co reálne poznám aj
väčšinou nakupujem cez eshopy, ktoré navštevujem akože kamenné predajne, takže hm, sin say, reserved a podobné, kde mám istotu, že veci budú dobré a budú mi najmä sedieť
H&M,Sportisimo,Next,Lindex,Zara,Bilboo,Answear
mas toho dost vela
Kto objednava next 158-164 pre slecnu.
H&M, Bonprix, Next (teraz nefunguje), Zoot-to su overene stranky, vseobecne vsetko, co ma aj kamennu predajnu alebo je vseobecne zname overene. Reserved, Sinsay, Mohito, je ich vela.