Youtuberka Mimi a ja

30. dec 2022

Je vam sympaticka youtuberka Mimi a ja?

aurorastone2
30. dec 2022

Ja ju mam rada sledujem ju ešte od kedy chalani boli mali a nemala ani baby

simona20201309
30. dec 2022

Nie. Nie je mi nič sympaticke, keď niekto zarába na vlastných deťoch. Pozrela som si teraz jedno video a podla mňa je to poriadne trápne.
Takéto videa patria do rodinných albumov.
Nikdy to nepochopim.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
siska53
30. dec 2022

Ano,.

elia9
30. dec 2022

Kiežby bola každá žena aspoň z polovice taká šikovná ako ona👌🙂

petko81
30. dec 2022

Nepoznám nejako nikoho nesledujem nikde

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zobaka
30. dec 2022

Je zaujimave, kolko ma energie, ale uz vidno na nej, hoci je mlada, ze je dost strhana tymto vycerpavajucich zivotnym stylom. Je mila, sympaticka, ale to vianocne video ma trochu dostalo, ako to mile dievcatko Nelinka dostala ubohy naramok na Vianoce, mohli jej aspon z Pepca kupit babiku za 2 e, najmladsia, co dostala výživu namiesto nejakej hracky, ok, este tomu nechape, ale..

90909
30. dec 2022

Ja do tejto dobe moc nerozumiem. Nerozumiem vacsine YT a Insta profilom. Insta ani nemam, to len co mi ludia hovoria..Nerozumiem, preco by som mala sledovat zivoty inych ludi v ich beznych cinnostiach. Nerozumiem videam, kde niekto sleduje ine videa a reaguje na ne vyrazmi tvare. Co to ma byt??? Aktuálne na mna vyskakuju videa ako ludia upratujú. Nic kreativne, nic prínosné, jednoducho upratuju kúpeľňu, obyvacku, kuchynu. Prosím vas vysvetlite mi niekto, co vam toto dava. ja tomu jednoducho nerozumiem. Pozeram max videa, ked sa chcem niečo dozvedieť, napr. ako sa nalicit urcitym sposobom, upraviť vlasy, vytvorit nieco, vypočuť nejaky pribeh,.co niekto spracoval. Pripadne zaujímava mi pride baba, co búra mýty o insta modelkach a kadejakých filtroch a ukazuje, ze si nemusíme myslieť, ze je s nasim telom nieco zle, lebo ostatne je faloš, ok. Ale inak. Ako videa tu sme na dovolenke, toto robime na Vianoce, toto je môj bezny den a pod.. Neviem, mne to pride strasna nuda a úplne odveci. Tuto spominanu babu som si teda zapla, ze o co ide, vyskocilo na mna to vianočné video a po chvíli som to vypla. Toto naozaj niekoho bavi sledovať? Neviem o com je jej profil, predpokladam ako sa stara o deti. Ale aj tak. Ja neviem, naozaj ma úprimne zaujíma, co ludi na tomto priťahuje, ze si to pravidelne pustaju a vydrzia pozerať do konca. O tom co robi nejaka cudzia rodina vo svojom živote. A takych je milion a ľudia to sleduju inak by to nebolo, ale fakt, preco?

elia9
30. dec 2022

@zobaka priznám sa, že nesledujem všetky jej videá, nemám na to čas, ale nedalo mi to a pustila som si to vianočné video..prišlo mi normálne smutno..viem, že Vianoce nie sú o darčekoch a že si dopriali na Vianoce ako rodina dovolenku, ale tie detičky si pod stromčekom zaslúžili mať o trochu viac alebo aspoň jeden poriadny darček, keď už ide o minimalizmus...deti však radi rozbaľujú darčeky, nejde o peniaze..stačilo zabaliť bábiku a nejaké omaľovánky a hneď by bolo veselšie 🙂 len môj skromný názor..ale to nič nemení na tom, že Petra je jedna skvelá, aktívna, inšpiratívna žena a maminka..

zobaka
31. dec 2022

@elia9 kvoli sledovanosti silene investovala do odliatkov, vestila jednemu zo synov, napriklad nemusela kupit taku blbost a Nelka mohla mat vacsiu radost, viem, ze zeny tam pisali ze do deti neivestovali nic, lebo vyzbierali nalepky z nakupu a tie male lega boli z toho, jedna tam pisala, ze muz dostal hrejivu mast ako stary dochodca 😂

prve videa sa este dali, ale teraz z tych videi citim skor akesi silenie a nejaky bludny kruh akehosi sialeneho snazenia v style, mam 356 aktivit pocas dna s detmi a medzi to stiham varit, nakupovat, starat sa o seba, len prepánajána nech nemáme nudný den, podla mna jej uz ide nonstop scenar v hlave co vymysliet, aby mala o com tocit, preto aj tie Vianoce tak "odbila" rychlo, rychlo podme prave 24.12. na Cyprus, ako pokial je to akesi zabezpecenie deti do buducna, ok beriem, ale ja mam pocit, ze uz to uz ma akusi zavislost, aby to nedoslo k prasknutiu nervov a nejakemu vyhoreniu, muz zatial vyzera v pohode, ale ona mi tak uz nepripada

sisaka
31. dec 2022

Nesledujem, ale zo zvedavosti som sa išla na to pozrieť. Nechápem, čo na tom ľudia vidia. Nuda ako sviňa. Keby môj muž takto pobehoval cely večer s telefónom tak sa nezdržim a povedala by som mu niečo pekne od pľúc. Otras, som rada, že u nas v rodine nikto nežije z natáčania stupidnych videii a môžme si užiť, napriklad, normálne Vianoce.
Chúdence deti … s tými darčekmi to bolo trápne,
Bezdomovcom sme krajšie prekvapenia nachystali ako títo rodičia pre svoje vlastné deti.

simona20201309
31. dec 2022

A uvedomujú si vôbec tie šialené ženské, že do tých ich chorých aktivit zatahuju svoje deti? Ktoré ešte nemôžu za seba rozhodovať!!!
Vdakabohu, že som nevyrastala v tejto dobe, ale verím tomu, že moji rodicia by mali zdravý rozum.
Však sa im to raz snáď vráti a budú ich deti kamerovat ako pomaly umierajú.... a budú mať milión zhliadnuti ako uplna senzacia